Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща на Gelende клуб...???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Среща на Gelende клуб...???

На 05 11 2011 ще има закриване на сезона на моторите във Средна Гора и по точно централна час,събирането е до хижа Фенера от там по голямата част отиват на Бяло камене,в близост има голяма ,хижа Бунтовна ако има желаещи от ваша страна, мога да провера за места във хижата .

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
      На 05 11 2011 ще има закриване на сезона на моторите във Средна Гора и по точно централна час,събирането е до хижа Фенера от там по голямата част отиват на Бяло камене,в близост има голяма ,хижа Бунтовна ако има желаещи от ваша страна, мога да провера за места във хижата .
      Виж, за 05.11.2012 може и да се съберем, ако отсега започнем да се подготвяме... Много сме трудни, "гелендеджийте"...
      Без блокажи си за никъде. :D
      Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Аз съм за

Коментар

Я нещо по-конкретно. Ще има или не.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Лелееее ама вие наистина сте МНОГО ТРУДНИ ! Хайде помислете за януари 2012 на УЗАНА !
            http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Първоначално публикуван от 4nikix4 Преглед на мнение
              Лелееее ама вие наистина сте МНОГО ТРУДНИ ! Хайде помислете за януари 2012 на УЗАНА !
              Аз съм "ЗА".
              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Узана звучиидеално! Ако някой има маршрут Стара Загора -Габрово амане по асфалт да го прати и идвам

Коментар

Първоначално публикуван от kalinrt79 Преглед на мнение
                  Узана звучиидеално! Ако някой има маршрут Стара Загора -Габрово амане по асфалт да го прати и идвам
                  В тоя снЕг Че те изЕдАт вълците нЕкАде
                  I want out !!!

Коментар

"Ще си взема пушката на рамо да убия..."
                    и ще ми трябва още един луд 2 туби нафта и газ до ламарината

Коментар

• От: Среща на Gelende клуб...???

Аз съм ходил от Габрово до Казанлък през някакви сечища и черни пътища с Рено Еспас. Шипка я беше затворил някакъв бръз голфър. От Казанлък до Ст. Загора вярвам да се справиш. Търси навигатор да ни води и идвам и аз.

Ама нека да се знае дата от по-рано.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Това с навигатора незнам! Взех си едно гарминче освен да разчитаме на него а датата да я чуем за Узана? Ако не стане за Узана аз това южна БГ- северно БГ по пътеките съм си го обещал така че тоя преход ще си го направим.

Коментар

Първоначално публикуван от Д-р Драго Преглед на мнение
                          [ATTACH=CONFIG]356053[/ATTACH]
                          Това е географския център. На поляните при х. Узана в Габровския балкан. Може да има лятна, есенна, зимна и пролетна срещи.!!!
                          GLK320CDI, GLC250d

Коментар

Здрасти на всички за много години,извинявам се за отсъствието и че не писах за 5 11 2011г.но се наложи да патувам извън пределите на БГ.

Коментар

Айде момци, ако искате среща на една древна ловна хижа в Плана планина, спането е безплатно, отоплението също, осветлението - 3 литра бензин., места около 15-тина, спално помещение - ЕДНО, , хъркането на другите (+моето) - ваш проблем, от тук нататък - вие сте , колеги!
                              I want out !!!

Коментар

Като си почнал да предлагаш, предложи и дата, и който ще участва да се впише. Да видим какво ще се получи.
                                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X