Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща на Gelende клуб...???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Среща на Gelende клуб...???

Аз съм ЗА.
    Без блокажи си за никъде. :D
    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Ние още не.
      Виж ти каква констатация....., или ти е безразлично, щото камиона ти е сбъгнат....
      I want out !!!

Коментар

Смейте се. Ама ако 'земе да тръгне .....
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Айде, че нЕма време, стЕгай Гелендията!!! Нали помниш оная база на Кокаляне, може там да се получи, гората е близо, места за спане има, оборудвана кухня , банкетна зала, тераса, паркинг,.... само дето няма обслужващ персонал, ще трябва сами да си правим пържолите,
          I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
            Айде, че нЕма време, стЕгай Гелендията!!! Нали помниш оная база на Кокаляне, може там да се получи, гората е близо, места за спане има, оборудвана кухня , банкетна зала, тераса, паркинг,.... само дето няма обслужващ персонал, ще трябва сами да си правим пържолите,
            Яяяяяяяяя,разкажи по-по подробно,че се заинтригувах ,а колкото до персонала ,всеки да си ангажира т.е доведе.То ако е само до печене,аз ще ги опека,като гледам сме една шапка хора.

Това в рамките на шегата.Ясно е ,че срещата трябва да е на място ,удобно за всички ,идващи отвсякъде.
            B+

Коментар

Това в Кокаляне е хубаво. Хем е в гората хем в селото. За мен мястото е без значение. Само да ми тръгне кошера.....
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

И аз ще се опитам да се присъединя. Само да е в удобно време. Ще следя темата.....

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                  Яяяяяяяяя,разкажи по-по подробно,че се заинтригувах ,а колкото до персонала ,всеки да си ангажира т.е доведе.То ако е само до печене,аз ще ги опека,като гледам сме една шапка хора.

Това в рамките на шегата.Ясно е ,че срещата трябва да е на място ,удобно за всички ,идващи отвсякъде.
                  Мястото е една база на "Топлофикация" или нещо подобно. Намира се във вилната зона на с. Кокаляне на окло 10км от околовръстното на София по посока Самоков. Базата разполага с 30-40 легла( незнам точно), като се заплаща спането и към това се ползва обзаведена кухня и банкетна зала. Всеки може да донесе и да си приготви каквото си пожелае. По отношение на разстоянието бях казал някъде в предните постове, че ще "отмъстя" на Пламен Тенев за Дуранкулак и ще организирам следващата сбирка в Петрич,....е , уви засега това е най-далечната точка , до която мога да го разходя
                  I want out !!!

Коментар

Какво ще кажете за един преход от южна до северна или обратно почети успоредно на пр.шипка само черно не е много тежък става и за новобранци като мен. За спане разбрах че минавал покраи х. Българка. Не съм го минавал и проверявал но ако решим.......

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                      Мястото е една база на "Топлофикация" или нещо подобно. Намира се във вилната зона на с. Кокаляне на окло 10км от околовръстното на София по посока Самоков. Базата разполага с 30-40 легла( незнам точно), като се заплаща спането и към това се ползва обзаведена кухня и банкетна зала. Всеки може да донесе и да си приготви каквото си пожелае. По отношение на разстоянието бях казал някъде в предните постове, че ще "отмъстя" на Пламен Тенев за Дуранкулак и ще организирам следващата сбирка в Петрич,....е , уви засега това е най-далечната точка , до която мога да го разходя
                      "Oтмъстя"! Че ти и не дойде. Всъщност никой не дойде. Това си беше отмъщението.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        "Oтмъстя"! Че ти и не дойде. Всъщност никой не дойде. Това си беше отмъщението.
                        Виноват.
                        Правя опити да се поправя сега за Варна ама Гелендията ме еб@ва..
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Е, хубаво ще е да лепнем Гелендиите на една обща снимка, ама не можем да се разберем... Не знам каква сила може да ни събере на едно място. Аз пак си настоявам за среща/разходка в центъра на БГ, за да няма извинения за никой от гледна точка - разстояния.
                          Без блокажи си за никъде. :D
                          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

И аз съм за ценъра, У Софето не ме ми се ходи. Балкана искам. Някава дата за орентировка?

Коментар

Първоначално публикуван от Любака Преглед на мнение
                              И аз съм за ценъра, У Софето не ме ми се ходи. Балкана искам. Някава дата за орентировка?
                              Че то тука Балкан да искаш,... ако това ти е проблема. Нека мине Варна и давайте предложения, ама по-конкретни - място, дата....
                              I want out !!!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Zentar na Bulgaria.jpg
Прегледи:1
Размер:228.2 КБ
ID:5298452
                                Това е географския център. На поляните при х. Тъжа в Габровския балкан. Може да има лятна, есенна, зимна и пролетна срещи.
                                GLK320CDI, GLC250d

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X