Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замяна на двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замяна на двигател

В помощ на Mishko,точно с каквото се е захванал:
    http://www.g-class.org/mb/forums/thr...d=3601&start=1
    B+

Колега много ви благодаря! Вече много трябва да те черпя! В момента в който започна да правя джипчето, ще отворя нова тема и на всяка моя стъпка, ще ви правя съпричастни с мен!!!

Коментар

Ще помагаме, виждаш не е само двигателят да влезе в коша.Има си разни тънкости.
      B+

Коментар

Браво, много полезна тема!
        Мишо кат го почнеш свиркай да помагаме!
        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
        0884837709
        0878383528

Коментар

С много голямо удоволствие ще звънна на всички! Аз като започна "ъпгрейдването" на джипа, ще отворя нова тема и ще документирам всичко, барабар със снимки!!!

Коментар

Това упражнение съм го правил:тел.0898636018.460 с двг-290 тди.
            Пътят е целта.

Коментар

Знам, знам, вече и теб те включих в списъка на помагачите! Между другото се обаждах на Теслата за двата двигателя, за които ми каза 290ТД! 4000лв. им иска! Щях за малко да му тегля една майна по телефона! Абе верно прекаляват понякога!

Коментар

ЕЕгати, улива се.А не си ли мислил за 300 ТД от 124.Добър стар изпитан мотор.Друг въпрос,че ми се върти в акъл, дали не може да му се плесне една вентилирана глава,ама още не съм сравнил отворите по блока и по главата.А интеркулера е лесен.
                Пътят е целта.

Коментар

Е баш този мотор търся да си купя, освен ако не намеря вентилираният на добра цена!!!

Коментар

От понеделник започвам да разпитвам.
                    Пътят е целта.

Коментар

До: Замяна на двигател

Първоначално публикуван от xatrak Преглед на мнение
                      Това упражнение съм го правил:тел.0898636018.460 с двг-290 тди.
                      Moже ли малко информация за това упражнение ?На мен ми предстои същото,прочетох целия форум няколко пъти но не ми стана ясно.За това ако може да ми кажеш какво трабва да направя ще съм много благодарен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X