Отварям тази тема с надеждата да се напълни, въпреки че не забелязвам такава тенденция. Утре ще пусна мойта в сегашното и състояние.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунинг и подобрения на Г-то - СНИМКИ
Свий
X
-
За какви снимки точно говориш - тунинг и подобрения или разходки?
От заглавието на става много ясно. За това ти предлагам да я кръстиме "Тунинг и подобрения на Г-то - СНИМКИ". Ако си съгласен казвай, и я променям веднага.
Имам голямо желание, ама още не мога да се оправя и да качвам снимки!
-
Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеЗа какви снимки точно говориш - тунинг и подобрения или разходки?
От заглавието на става много ясно. За това ти предлагам да я кръстиме "Тунинг и подобрения на Г-то - СНИМКИ". Ако си съгласен казвай, и я променям веднага.
Имам голямо желание, ама още не мога да се оправя и да качвам снимки!
А за снимките, щракаш "Управленеи на прикачените файлове" и там избираш снимка която да качиш, после "Изпрати" и готово.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнениеА защо не е с Българска регистрация?и се състезава за тях,независимо ,че е руснак.
B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнениеНекомпетенцията в най-добрия случай води до куриози! Аз се обърках с жипката на Deso...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеА тези неща на джантите какви са? За какво са там?
(имам предвид онези метални пластини)
Коментар
-
Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнениеЗа шукарияVitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениетази е с редукторни мстове от там минават тръбичките за помпене и това е защитна ламарина
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар