Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Режими на чистачките на 460

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Режими на чистачките на 460

Колко режима на чистачките имате? И какви?

Аз до преди малко си мислех че имам само два - един с прекъсване, и един постоянен. Търсейки още един режим с прекъсване, разбрах случайно, играейки си с лоста, че всъщност има още един по-бърз непрекъснат режим.
    Чудя се дали няма още един с прекъсване - с друг интервал.
    Металните писти по червячното колело са три - едната е непрекъсната, другата е с дължина някъде 3/4 от окръжността, а третата е сама с едно малко сегментче, примерно 1/10 от окръжността.

При мен като се плъзне лоста накъм кормилния вал се включват чистачките на бавния непрекъснат режим, като цъкна прекъсвача надясно заработва на бързия непрекъснат режим, а като го цъкна наляво ми е режима с прекъсване. За да изключа всичко, плъзгам лоста пак накъм кормилния вал. Само че при изключено положение, като цъкна прекъсвача наляво, ми се включва режима с прекъсването. Та ме гложди като го цъкна надясно, защо не става нищо? А ми се иска още един режим с прекъсване да има там.

И откъде ви се включва шадраванчето за предното стъкло?
    При мен е някакъв допълнителен бутон ми се струва около радиото, като го натисна, пръска вода и се задвижват чистачките.
    Без блокажи си за никъде. :D
    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

До: Режими на чистачките на 460

W463 230 (1991) и W463 300td - едно лостче за всичко- мигачи, фарове (дълги-къси), натискане навътре и надясно- пръскалки на предно стъкло, въртене напред към стъклото- чистачки 3 степени.

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
      W463 230 (1991) и W463 300td - едно лостче за всичко- мигачи, фарове (дълги-къси), натискане навътре и надясно- пръскалки на предно стъкло, въртене напред към стъклото- чистачки 3 степени.
      ....според мен натискане само навътре по поска волана(...ако това си имал предвид надясно) за пръскачките и за съжаление май има само една степен с режим прекъсване - първата( от общо 3).
      I want out !!!

Коментар

Явно имаме различни лостчета...
        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
          Явно имаме различни лостчета...
          Пусни снимки де...
          I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
            Пусни снимки де...
            Ето снимки.
            Прикачени файлове
            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Колега натискаш на вътре към волана работят постяно на бавни обороти а ключето по средата на лосчето едното положение 2 е за постояна работа по бързо обаче това при положение, че си включил лоста предварително към волана .
              Ключето на лосчето в положение 3 е за работа с интервал обаче го включваш само него.
              Надявам се да съм бил полезен.

А за пръскане би трябвало да е на оделно копче някаде при копчето за аварини.
              Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
                Колега натискаш на вътре към волана работят постяно на бавни обороти а ключето по средата на лосчето едното положение 2 е за постояна работа по бързо обаче това при положение, че си включил лоста предварително към волана .
                Ключето на лосчето в положение 3 е за работа с интервал обаче го включваш само него.
                Надявам се да съм бил полезен.

А за пръскане би трябвало да е на оделно копче някаде при копчето за аварини.
                Точно както си описал, така е и при мен, само дето работата с интервал ми работи и при включен и при изключен лост към волана. И пръскалката ми е отделно, там някъде, да.
                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

За интервала и примен е същото явно си е така.
                  Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
                    За интервала и примен е същото явно си е така.
                    Така де, мен оттам ми тръгнаха въпросите... Искаше ми се на другото положение "цък", да има още един интервал, ама явно няма...
                    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                      Така де, мен оттам ми тръгнаха въпросите... Искаше ми се на другото положение "цък", да има още един интервал, ама явно няма...
                      И аз доста се озъртах на таблото да намеря някаде регулиране на интервала , ама явно в онези древни години ще да е било голяма екстра. А и явно пру "ПУХ" и "Г" и лоста е раличен...
                      I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X