Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата играчка - Г280

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Новата играчка - Г280

Тия дискове, дето ти ги пратих, влязоха ли в работа?

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Тия дискове, дето ти ги пратих, влязоха ли в работа?
      Абсолютно. Много благодаря
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако ще мешаш буталата ги уеднакви по тегло.Ако ти се занимава би било добре поотделно буталата и отделно биелите.

Коментар

Действието е в моя гараж, т.е. место за кибици, разбирачи, знаячи, и обикновенни почтенни помагачи има бол....само се разберете с Петьо и той да е тук в този момен, за да види какво се прави и да няма изненади (понеже до сега Бенц двувалка не съмпипАл) и да не оплетем нещо....
          Въпрос за обща теория на бенц моторите "донора" е от стара"Ес-ка" (снимката на висящия мотор е в мига преди той да се откъсне и тръшне на земята) .....по плиткия картер на този от леката кола би ли създавал проблеми при работа на мотора качен на "Г-цата"
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            по плиткия картер на този от леката кола би ли създавал проблеми при работа на мотора качен на "Г-цата"
            Може би създал, когато се кара по наклони например. Вероятно на джиповия мотор и сондата, дето дърпа маслото към помпата, е по-различна и по-надълбоко.

Що? Сплескахте картера ли?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              ....Що? Сплескахте картера ли?
              Малко е спукан (2-3 см. пукнатинка, напълно поправимо е за всеки който заварява алуминий) просто възникна спор дали трябва и картер да се сненя. Сега двата мотора са един до друг и всичкия различен "интерфейс" се прехвърла на "новия" от стария

Коментар

Малко е спукан (2-3 см. пукнатинка, напълно поправимо е за всеки който заварява алуминий) просто възникна спор дали трябва и картер да се сненя. Сега двата мотора са един до друг и всичкия различен "интерфейс" се прехвърла на "новия" от стария
                Еми свалете ги и вижте сондата вътре. Ако са взаимозаменяеми, без да сменяте и сондата, то вероятно няма да имаособени грижи.

Колко дебел е хАлумина?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Колко дебел е хАлумина?
                  ......2-3-4мм отивам да меря и да работя по мотора и после "дзвън" по телефона

Коментар

......2-3-4мм отивам да меря и да работя по мотора и после "дзвън" по телефона
                    Щракни и нЕкоя снимка!

Коментар

Я и аз да се изкажа
                      Няма вариант двете сонди да са еднакви на различни картери - това обаче си мисля че е лесно поправимо

Разликата е друга - единият картер затваря маховика, другия не. Което при моето каране е от значение.

Трябва също така и ел. бензинова помпа за карбуратор - от къде да с купя?
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

ми...запил се е на сянка под джипа
                        Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Петьо пробвай как стои тампона на петата, да не стане така
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Утре Иначе аз ползвам оригиналните пети лапи тампони, та не би трябвало да има проблем.
                            Ще видим кво ще сътворим.

От къде мога да си купя (на нормална цена) тампона на скоростите?

Ти до къде я докара бре? Уж почна преди мен А с кво си го снимал тва? Обективът изглежда като да е читав

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              1.Иначе аз ползвам оригиналните пети лапи тампони, та не би трябвало да има проблем.......
                              2. От къде мога да си купя (на нормална цена) тампона на скоростите?
                              3. Ти до къде я докара бре? Уж почна преди мен
                              4. А с кво си го снимал тва? Обективът изглежда като да е читав
                              1. Картера е проблема, не тампоните. На Гелендията на това място е вдлъбнат
                              2. От мене. Проблема е да си го вземеш. Оригинал МБ. Нов.
                              3. До кривата круша. Нема време.
                              4. Сапунерка. Кадрирано е само средата. Не ми остана работещ читав обектив.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                1. Картера е проблема, не тампоните. На Гелендията на това място е вдлъбнат
                                2. От мене. Проблема е да си го вземеш. Оригинал МБ. Нов.
                                3. До кривата круша. Нема време.
                                4. Сапунерка. Кадрирано е само средата. Не ми остана работещ читав обектив.
                                да пробвам в твоя стил по точки )

1. картера и на еската и на гейката е вдлъбнат, но така или иначе възнамерявам да ползвам картера на ге-то. Единствено ме притеснява как ще се отрази по-къс хобот на маслената помпа (това ако не мога да сменя хоботите) Въпреки че този на еската е ламарина, т.е. при удар ще се вдлъбне, но няма да се строши. Чудя се още.
                                2. утре ще ти звънна да го отнасям
                                3. явно ще се наложи да идвам да помагам
                                4. добре е за сапунерка, дълбочината на рязкост е ок

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X