Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата играчка - Г280

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Новата играчка - Г280

За да не спамим в темата на Марлянка - ако на някойъ му се помага за досглабянето на гейкта - дори само да пие бира и да дава акъл - в Хиподрума съм
    0885559959 ми е тел ако има някой дето не го знае - звънкате и идвате
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Еййй, избихте се да звъните начи
      Както и да е. Нещата вървят уверено напред.
      С малки затруднения, ма аз вече толко съм свикнал, че нищо не е по план, че ич дори не се стрескам

Днес я тествах на вода Евентуално има клипче, само да ми го изпратят
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Готова, неготова, вчера се наложи да гази ряката. Кофти е като има стари кабели и яко бие ток, жилото на газта ти е хванато със свинска опашка и се откача 10 пъти във водата, и прочее екстри ...

Трябва да има некви снимки, като ми ги пратят ще ги кача

А алармите що са толкоз кекави и водонеустойчиви да го е ... До ся съм разплитал жици и съм я махал. Тъпня.

Коментар

Петьо пусни на ЛС адрес къде да те намеря. Утре имам ходене натам насам ми се ще ако имам време да мина покрай теб да видя новия звяр.
          Георги Танев (0+)
          Land Rover Discovery 1 300 TDi
          Land Rover Club Bulgaria
          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
            Петьо пусни на ЛС адрес къде да те намеря. Утре имам ходене натам насам ми се ще ако имам време да мина покрай теб да видя новия звяр.
            Имаш ЛС

Коментар

Имам два бързи въпроса:

Бравите на вратите (външните) еднакви ли са или има лява и дясна?
              От къде се откача жилото на километража от към раздатката - през купето ли се бърка или отдолу, чу нещо не се ориентирах

ПП Въпросите станаха три - каква клема за акумулатор да си взема или е се тая )))
              ППП За 50 кв кабел става въпрос

Последно редактирано от turtey; 11-05-10, 20:12.

Коментар

1. Май са еднакви. Само патрона трябва да се обърне. К'ъв ти е зора?
                2. Откача се от раздатката, ама трудно, че е завряно... и от километража-лесно. К'ъв ти е зора?
                3. От тия нито една не ми допада. Иди на някой магазин за аудио тунинг. Там има по-добри. Най-добре на някоя морга си вземи оригинална оловна клема с кабела комплект. К'ъв ти е зора?
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

1. С ключа работи само предна лява - леко е тъпо - може и да се пренаредят патроните, ама предвид че нова дръжка е 10-15 лв не е ясно кое е по-далвера
                  2. Жилото не върти - трябва ново или ремонт на това - та трябва да се свали
                  3. Аку-то отива в багажника - трябват нови клеми

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    1. С ключа работи само предна лява - леко е тъпо - може и да се пренаредят патроните, ама предвид че нова дръжка е 10-15 лв не е ясно кое е по-далвера
                    2. Жилото не върти - трябва ново или ремонт на това - та трябва да се свали
                    3. Аку-то отива в багажника - трябват нови клеми
                    1. Предна лява е добре....вече и за тебе.
                    2. Ново.
                    3. Иди на някоя МБ морга. Там има едни дълги кабели от С-класа. Баш като за тебе.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      1. Предна лява е добре....вече и за тебе.
                      2. Ново.
                      3. Иди на някоя МБ морга. Там има едни дълги кабели от С-класа. Баш като за тебе.
                      1. Абе не е предна лява обаче, а дясна. Така е като не гледам какво пиша
                      2. Ясно че ново де, ма нали трябва да сваря старото
                      3. Кабели съм си взел вече та се търсят хубави клеми

Коментар

За клемите - иди да ти стиснат накрая на кабелите едни хубави кабелни обувки като за болт. После търси клеми (за предпочитане оловни но може и месингови), за които да можеш да хванеш така направения кабел.

Така кабела става вечен, а клемите ако се скапят се сменят лесно. На тераното така ми е оригинално.

А принципно най-доброто е да ти "налеят" оловна клема директно върху кабела, само дето не знам дали някой го прави.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Току що ми доставиха кербовъчни клещи - остава само кабелни обувки да се издирят

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Току що ми доставиха кербовъчни клещи
                            Снимай, ако може, плиииЗ!

ПП: За обувките - ако от някъде изнамериш паста за запояване (такава с частички тинол вътре), доста добре става ако преди да стиснеш обувката на кабела, намажеш с такова, а след като я стиснеш, я нагрееш така че това да се стопи. Така имаш хем стисната, хем запоена обувка. А отгоре на прехода между обувката и кабела може да мушнеш 2 пласта термосвиваем шлауФ, примерно с 3-4-5см дължина. Става неразличимо от заводско, а в същото време и по-качествено заради спойката.

...това ако намериш медни или месингови обувки. С алуминиеви няма смисъл - няма да се запоят.
                            Последно редактирано от sparkybg; 13-05-10, 11:22.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Снимай, ако може, плиииЗ!
                              Ще ги снимам. Мое да дойдеш да помагаш в кербоването ))
                              Те съм ги взел само за временно ползване де

Коментар

Пастата с калай ми е в куфара. Намира се в магазините на Rotenberg и е за запояване на медни тръби. Не се занимавайте с глупости. Кабела на С-клазсата е с дължина 3м. и има болт за допълнително късо жило и е с много яка дебела гофрирана изолация. Имам го в гаража. Само дето не ми се дава, ама за Търтейчето може да се прежаля.....ако почерпи.
                                Ако ще слагате кабелни обувки и болтове, ще се наложи да ви проводя една друга гяволия.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X