Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е S класа, и има ли почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Ако има мерак - си струва.
    А ако те бива с инструментите - си струва отвсякъде.

Коментар

Отличен вариант е да се купи англичанка (или да се намери за части), надали са толкова ужасно скъпи парктрониците, а може да се ползва и без тях ако е толкова страх.
      Фейслифтовият модел (този) е с изчистени доста проблеми, не се вижда дали е с ABC или Airmatic (вида активно окачване). Разгледай Manual-а, там пише какви трябва да са бутоните на конзолата в двата случая.
      Рециклирането на Airmatic амортисьор е ок. 500лв. на брой, според зависи от щетите.
      Имат слабост в рейката (както всички автомобили с рейки), мотора е много здрав, скоростите също (по спомен 7G-Tronic нямаше от тези години, но може да се види по VIN.
      Benzboss може да каже повече, в София имаме човек с диагностика, инжинерна титла, страст и обич към марката и желание да помага. Безплатно.

Коментар

Боголюбе...., седи си на гъза като човек и не си търси белята. Ако толкова се чудиш къде да денеш тия пари- сипи ги в резервоара на Хеми-то и отиди за Коледа до Антверпен, Париж, Рим ...и Барселона, а не ги загробвай в тоя нужник !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
          Тоя екземпляр съм го виждал в квартала. Нямаше такава гледка. Миналата година, през седмицата спираше пред арката на Александровска болница. Мерцедеса го караше една жена. Всичко дето може да се откърти на пръв поглед, беше извадено, изтърбушено.
          Същият е Толкова мръсна отвътре кола не бях виждал. Освен на една бабичка в Щатите, която си возеше двете кучета в колата и никога не я беше чистила.
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Този пластинчат топлообменник на двигателя за какво е?

ПП Не бих си го купил това.
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Боголюбе...., седи си на гъза като човек и не си търси белята.
              Първоначално публикуван от Филип Марлоу
              Trouble is my business
              Не мога да я купя... защото ще я продавам.
              Благодаря на всички за мненията.
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Къде може да се види колата?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Ако има мерак - си струва.
                  А ако те бива с инструментите - си струва отвсякъде.
                  100 % неверно.

Тая кола я продавай, на цената, която ти дават, независимо от стойността и.

Пий едно пиене, и я забрави завинаги.

Това е кола, уморена от каране, от поддръжка - ако въобще е приложимо понятието, това е кола, която води до радост, единствено при продажба.

За колегата от по-горния пост - Мерседес, който е в кондиция, и е бил обгрижван, е безценен!!!
                  Независимо от серията, и годината на производство!

Ако собственика си обича колата - това си личи по много подробности - то това е един добър Мерседес.

И обратното - ако гуньо е купил бенц, за да го продаде на далавера това си личи не само по подробностите, по всичко си личи... От такава кола, дето е купена за търгуване - обикновено нищо не става...

Повярвай ми - аз нямам никакъв интерес от продажбата, или от непродажбата, но съм съм се нагледал на коли от марката, повече, от колкото бих искал да видя.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    ....но съм съм се нагледал на коли от марката, повече, от колкото бих искал да видя.
                    И какво видя през цялото това гледане на марката? Има ли почва S класата или не?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08112009301.jpg
Прегледи:1
Размер:76.7 КБ
ID:5631691Снимал съм я от движение
                      GL420, G500

Коментар

Кое от двете е S-classe - бенца или ремаркето?

Коментар

Джибрите.
                          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                          Grand 3.1TD
                          0898 620 306 Стоян

Коментар

По принцип според мен, колата трябва да слугува на човека, а не обратното. Като е S класа, да си я пази за нова ли?
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              По принцип според мен, колата трябва да слугува на човека, а не обратното. Като е S класа, да си я пази за нова ли?
                              С костюма за сватби и погребения не си сменям маслото..
                              Иначе си прав - кво да я пази - то джибрЕто е за пазене, баф я в цетката.. то това не е мерседес, дори..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                                С костюма за сватби и погребения не си сменям маслото...
                                Не забравяй, че само у нас можеш да видиш доста хора дето телефона е по-скъп от колата му или колата е по-скъпа от жилището. Наздраве Вени.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X