Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е S класа, и има ли почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Че ще се метнеш, било в бензинова 80-ка, било в друго подобно, то е сигурно, както е сигурно, че няма да си седнеш на задника...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Вени ще се обиди, но за мен кола над200к реални километра и над 5 години вече си е скрап.

Ами 140 няма как да е на 5г а в 98% ще е и над 200 000значи целенасочено си купуваш скрап .....

Щети кажа моето мнение относно ремонта на мерц- не съм наи великия маистор нодет се вика поне мога да пия вода от извора а и съм работил в фирмен Мерц сервиз .
      Няма друга кола дет така целенасочено да е направена така че да не може да се прави във всеки гараж....
      ЕС ката е правена пък по презумция че е насочена за кинтаджии- нова ЕСка няма как да си купи обикновен работник....и дори и за наи дътрите модели цените на частите са достатъчно дебели -разните му призводители на алтернативни части също не правят много части -просто логиката е които има Еска има достатъчно кинти да си купи оригинал.
      И до ден днешен мои приятели си работят в сервизи и в мнозинството от случаите кат се чупи 140 са скалапва .
      Освен ако някои не е огромен фен на марката и модела та да налива пари няма как да е свясна 140 щото е на години и км и като е закърпвана само ....
      Не те разубеждавам -само ти казвам че не е еламнтарно и Ес ката си иска своето.

Към колегите дет ще ме убеждават за разхода... ... ами 220 е по нова с 10 г , колегата с А8 също ...ми тия мотори и кутии и т.н са 10 пъти по наточени и оптимизирани и вече при тях се гледа разхода ако че е голам кораб ,ама едно време когато е приктирано 140 -средата на 80 години цента на горивото беше евтиния и разхода на 140 е последната грижа.....
      Аз в сервиза съм тествал една камара коли 140 дет идват клиенти и викат - ми много гори ...е ясно ама Ес ка с 5 литра мотор- как да гори като голф.......както казва един колега тука - не може да храниш лъв със сено....

Коментар

Вени ще се обиди, но за мен кола над200к реални километра и над 5 години вече си е скрап.
        Обективно погледнато , си съвършено точен.
        Обаче, има още един фактор, който си оценил още по-точно, и това е
        Покупката му е по скоро емоционално отколкото разумно решение.
        Моите уважения!!!

Точно така е , и отново си точен.

Виж, аз също мога да напиша доста неща, но предвид антигонизма на двата фактора горе - се въздържам.
        brpi обаче го е казал право, кратко и ясно - а неговото мнение е повече от меродавно - колко време е в кухнята, вече не помня, но не е малко..

Не знам, не искам да давам съвети - премисли, и послушай сърцето си..

Или портфейла си...

това е алтернативата

Успех!!

Коментар

Имам приятел с S 350 TD, 1994 г., градско около 17-18, извън градско 13-14, за две години никакви ремонти не е правил, освен смяна на масла, в момента е на ок. 240 000 км.

Коментар

От написаното до тук става ясно, че моята работа трудно ще стане. Ще се оглеждам за нещо много читаво и няма да скачам в тиквите заради едната цена. Все пак ще разгледам каквото има по пазарите.
            Благодаря на всички дали мнение по темата!
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Най-доброто съотношение КАЧЕСТВО - Цена при теб е Екземпляр от Англия, но от сервиз или Англичанин...
              Мотиви.......абсолютно безупречна подръжка само в сервиз..и само с Оргинални части!!!Пълна сервизна история!!!Отлични горива и консумативи....пътища също..ТАМ собственика е бил БАРОВЕЦ , а не измекяр..
              Цени на отлични екземпляри до 150 х. мили....за около 3-3.500 лири!!!

Така , че и за части след това да я продадеш няма да си вътре!!!

В БГ силно се съмнявам да си купиш карана и читава кола, при тези сервизи, части, спецове....и консумативи....горива, масла....

Това е от мен.
              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Читавите и хубави S - class-и се броят на прасти в България!
                Желаяти Успех в намирането на количката!
                И като я намериш, сподели!
                Поздрави!

Коментар

Никога няма да си купя Еска с десен волан, ако ще и за 1к да е.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

кажи до колко пари си търсиш
                    Марио-0896 109 351 или 0876 438 583

Коментар

В Младост има една S600 от Англия,с десен волан и е адски смешно да видиш тази кола,ама купена "изгодно"...
                      Някак не се връзва...
                      Пътят е целта.

Коментар

За пари не съм мислил, но със сигурност под 10к и то за перфектен автомобил на реални километри и т.н..
                        С обратна дирекция никога не бих взел, принципно съм против. Дори джип не бих взел десен, макар, че са по високи.

Коментар

много трудно ще намериме хубава за тия пари с ляв волан,но не е невъзможно,ще търся и като има нещо ще пиша
                          Марио-0896 109 351 или 0876 438 583

Коментар

Никога няма да си купя Еска с десен волан, ако ще и за 1к да е.
                            Евала-изкефи ме много!
                            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не знаех, че има толкова мерцедеси в околията. Не помня вече и колко видях. Няма един дето да става за нещо от 140 и 124. Ако някой съм го пропуснал нека пише в темата да ида да видя и него. При нито един не се стигна до проба. Асан няма да яде баница май. Няма да обикалям из страната, няма сми. Оказа се, че цената не е определяща за качеството, а за оптимизма на собственика. Във вторник или сряда чакат някакъв автовоз с бенцове от Италия, обещаха ми да ги видя преди фризурата.
                              Да илюстрирам. По обява пише около стотина "реални километри, качваш се и караш, перфектно състояние..." , на място се оказва, че километража е толкова нескопосно въртян, все едно жена ми го е връщала, седалката е шита вече веднъж и отново е протрита там дето не трябва, за волана нищо няма да кажа, мотора чука и т.н. обявен за 94, а се оказва, че е 86та... . Само оптимисти на пазара.....
                              В същото време попаднах на една Кия на 60к реални километра, 2005г, с клима, почти не открих забележки, за 6к. И си седи, никой не я поглежда, чак ми дожаля, замалко да я купя.

Коментар

Re: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Ами за цената, отвори мобиле.де и пусни едно търсене. Ако гледаш обявите само на немските автокъщи, ще се ориентираш колко трябва да струва една такава кола.

В България, ако е поддържана от някой рядко срещан ентусиаст, е абсурд да ти я даде за под 10к лева. Той на части ако я пусне, ще ги вземе тези пари за нула време.

Та така - хубаво и евтино няма, а хубав и евтин Мерцедес... Все пак ти пожелавам успех
                                "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X