Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G-230

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Мястото изглежда като за новобранци....
    LZ1VMH

Коментар

аз не се заяждам с теб опитвам се да обесна, ще бъде много интересно да дойдете да пробваме тук поканвам и онези колеги от софия с които в пирдоп се разбрахме да караме

Коментар

Ще пускаш ли Г-то на състезание?
        IvoVarbanov.bg

Коментар

да смятам да участвам още на първото с навигацията сме зле така че ако има училище за навигатори ще е супер

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
            аз не се заяждам с теб опитвам се да обесна, ще бъде много интересно да дойдете да пробваме тук поканвам и онези колеги от софия с които в пирдоп се разбрахме да караме

Защо смяташ, че се заяждам.
            Това са констатации.
            LZ1VMH

Коментар

да смятам да участвам още на първото с навигацията сме зле така че ако има училище за навигатори ще е супер

Много ти е паднало самочувствието. Сори, констатация.
              LZ1VMH

Коментар

ами защото аз съм констатирал че от снимка или филм неможе да добиеш представа и за 50% от местото, искате ли да направим още едно каране?

Коментар

offtopic:

Несериозно е да се правят (виртуални) констатации от снимки в интернет. По-добре на място и на живо.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                    Много ти е паднало самочувствието. Сори, констатация.
                    никога не съм имал самочувствие че имам подготвен навигатор, Влади да не обръщаме спора в кавга натам отиват нещата ако искаш да ми затвориш устата и да ми покажеш че си доста по-добър за мен начина е само 1

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                      offtopic:

Несериозно е да се правят (виртуални) констатации от снимки в интернет. По-добре на място и на живо.

Определяте местото....колите са ясни,въпреки ,че Влади е поставил аватар за който не съм сигурен ,че е Уаз,нито пък 230 ,та да сме в темата.
                      B+

Коментар

Тук пи*ки ли ще мерим или ще обсъждаме Г 230? Извинявам се, това би трябвало да е реплика на Yaro.

Та на топика, нещо по железариите под самото купе, режете ли ?! Примерно винаги съм се чудил тези тръби които стърчат чак до калниците за къв чеп са до там?

Коментар

С Иван Маринов и Гого Антов моят навигатор имаме подобна идея, да организираме един бърз курс към началото на март месец. Ще пусна тема ваднага щом сме готови, защото навигатора е много важен.
                          IvoVarbanov.bg

Коментар

Първоначално публикуван от kernel
                            Та на топика, нещо по железариите под самото купе, режете ли ?! Примерно винаги съм се чудил тези тръби които стърчат чак до калниците за къв чеп са до там?
                            Там са, защото принципно държат тази част от купето дето след работа с флекса изчежва. А след като тръбата се очисти от всички планки по нея се превръща в идеална задна броня

П.П: Зарко, от Балкан трофи ли ще стартираш сезона? Някой ден пак ще намина през сервиза
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов Преглед на мнение
                              С Иван Маринов и Гого Антов моят навигатор имаме подобна идея, да организираме един бърз курс към началото на март месец. Ще пусна тема ваднага щом сме готови, защото навигатора е много важен.
                              ще чакаме

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                Там са, защото принципно държат тази част от купето дето след работа с флекса изчежва. А след като тръбата се очисти от всички планки по нея се превръща в идеална задна броня

П.П: Зарко, от Балкан трофи ли ще стартираш сезона? Някой ден пак ще намина през сервиза
                                сигурно, набелязахте ли самурай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X