Намерете ни по-голям оригинален резервоар за Г-то.
Пластмасовия ако не се лъжа е 85л. без двата допълнителни. Мога да премеря точно. Имам един на двора.Тебе колко ти трябва?
За състезания е готин защото е лек. Пробвано на удари - не ги усеща. Само от остро нещо ме е страх...
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Ще ме убиете с камъни, но...моя е 65 литров и все не ми стига, но нали съм обещал да се придържам към сток-концепцията.
Поне за двеста километра да ми стига, а 65л при стария 125кс мотор и при разход от 48/100(трявна 2010), малко ми е куц.
Твоя сякаш ще помогне!
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Пламене, какво имаш на мястото на двете допълнителни резервоарчета? Аз имам само дясно и ще се разделя с него срещу едно парче маркуч което да го замени. Това е +15л. Ако сложиш и ляво +15л. отиваш над 200км. само с оригинални резервоари. Днес ще ти премеря пластмасовия.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Хм..тия дни си купих нов проект...та смятам спортния резервар да го преместя там...колко пари върви един пластмасов по моргите като за Г-га.
Нещо вече резервар в купето не ме кефи особено.
С маркучи 60мм. Отдушниците се събират горе в страницата. Сипва се в едната допълнителна бъклица. Нямах време да проверя колко точно е пластмасовия, но не съм забравил.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Пластмасовия ако не се лъжа е 85л. без двата допълнителни. Мога да премеря точно. Имам един на двора.Тебе колко ти трябва?
За състезания е готин защото е лек. Пробвано на удари - не ги усеща. Само от остро нещо ме е страх...
Пластмасовия е точно 95л.
Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?
Хм..тия дни си купих нов проект...та смятам спортния резервар да го преместя там...колко пари върви един пластмасов по моргите като за Г-га.
Нещо вече резервар в купето не ме кефи особено.
Коментар