Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резeрвоар за Г класа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Резeрвоар за Г класа

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
    Има задни.
    Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
    Имам. Еднакви са. Предни.
    Кажете и цена де.

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
    Одушника на каде отива в купето или някаде по шасито.
    Под тапицерията на задна дясна колонка. Бе над резервоара в дясно. Поне при мене е така.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Одушника на каде отива в купето или някаде по шасито.
      Моя е отведен с маркуч в горната част на заден десен калник и там си виси, даже малко се вижда , ако се понаведеш...
      I want out !!!

Коментар

При мен маркучетата са две, от високите части на резервоара, лявата и средната, и отиват в голямата тръба, близо до гърловината за наливане на гориво. Като се мушнеш под задния десен калник се виждат къде отиват.

Имам един дефект на резервоара, излизат пари (ударението е на "а") от едно място в горния десен ъгъл... Както се е опрахолясал, много лесно се вижда къде има проблем. Някога като го свалям да правя гърнето ще трябва да го презаваря около това място.

Пружините - 50 лева за два броя.
        Без блокажи си за никъде. :D
        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Аз го купих без резервоар и за това не са ми ясни някои неща .
          И поради тази причина (че нямам резервоар)реших и аз да си направя като открадна идеята на колегата The Bear и поради тази причина трябва много да черпя.
          Иначе за втора употреба метален резервоар ми искат 250 лв. тия хора непознават парите.
          Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Ако ви се гледа как и от къде минават отдушниците елате - аз имам три резервоара и съответно три отдушника и е няква плетеница от тЪрби и маркучета
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Кажете и цена де.
              Пружините не са мои, момчето иска 50лв. за двете, едната е мааалко счупена, ама той каза , че джипа от който са свалени не е стоял увиснал на една страна.
              I want out !!!

Коментар

Абе няма никаква плетеница. Идеята според мен е, като наливаш гориво да не остават затворени обеми с въздух, защото няма да можеш да налееш повече. Затова най-отгоре по връхните точки има по един отвор да излиза въздуха, и за да не излиза горивото като се напълни резервоара, е сложена тЪрбичка на отвора, и е надянато маркуче, което отива и влиза пак посредством тЪрбичка в голямата тЪрба на 5-6см по-ниско от капачката, дето се наливава гориво.

За кражби на идеи не може да става въпрос. Аз затова съм сложил скиците да си помагате като си правите вашите. Щеше ми се да ги направя по прилично на AutoCAD, ама засега не остава време, та ако има нещо неясно, не се притеснявайте да питате.

Този резервоар поне при мен пасна, и никъде не даде проблем по формата. Дано всички 460-ки са като моята, да не стане фал... Нали са ръчно правени ...

Поздрави!
                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Колеги, аз имах проблем с моя резервоар-бензин(сълзеше).След много блъскане и ходене по моргите-250лв,а и запитване за нови с отстъпките-900лв.Намерих един чичка,който ремонтира резервоари и реших да опитам.За два дни го заля с еп.смола целия,боядиса го и сега отвън е като нов.Само не знам от вътре какво ще се случи....?? Важното е,че човека даде гаранция 1 година.

Коментар

Първоначално публикуван от kp_jeep Преглед на мнение
                    Колеги, аз имах проблем с моя резервоар-бензин(сълзеше).След много блъскане и ходене по моргите-250лв,а и запитване за нови с отстъпките-900лв.Намерих един чичка,който ремонтира резервоари и реших да опитам.За два дни го заля с еп.смола целия,боядиса го и сега отвън е като нов.Само не знам от вътре какво ще се случи....?? Важното е,че човека даде гаранция 1 година.
                    Би ли споделил цена?
                    I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                      Би ли споделил цена?
                      180 кинта.

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                        Абе няма никаква плетеница. Идеята според мен е, като наливаш гориво да не остават затворени обеми с въздух, защото няма да можеш да налееш повече. Затова най-отгоре по връхните точки има по един отвор да излиза въздуха, и за да не излиза горивото като се напълни резервоара, е сложена тЪрбичка на отвора, и е надянато маркуче, което отива и влиза пак посредством тЪрбичка в голямата тЪрба на 5-6см по-ниско от капачката, дето се наливава гориво.

За кражби на идеи не може да става въпрос. Аз затова съм сложил скиците да си помагате като си правите вашите. Щеше ми се да ги направя по прилично на AutoCAD, ама засега не остава време, та ако има нещо неясно, не се притеснявайте да питате.

Този резервоар поне при мен пасна, и никъде не даде проблем по формата. Дано всички 460-ки са като моята, да не стане фал... Нали са ръчно правени ...

Поздрави!
                        И при мен пасна точно с тези размери които си ги приложил.

Коментар

И при мен пасна точно с тези размери които си ги приложил.
                          А, честито тогава! Кеф ми стана, че вече не е само моя резервоар с такива форми на света един!

Има ли (Дай ) снимки?

Сега остава и да не тече.
                          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Ще пусна и снимки за сега не тече.
                            На ме много ми харесва формата отива на Г класата направо се родих с този резервоар преди бияха едни туби,едни чудеса.

Коментар

Ще пусна и снимки за сега не тече.
                              На ме много ми харесва формата отива на Г класата направо се родих с този резервоар преди бияха едни туби,едни чудеса.
                              Аз одеве чукнах с моя назад един "коджа-камък" Издържа, даже не се изкриви, щото удари в ръба отзад долу; ама помести камъка да му се не види...
                              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

При мен проблема е такъв сондата не ми е оригинална и ми показва от 50 литра нгоре обаче не болка за умиране .
                                Иначе не съм го тествал на по екстремни удари понеже съм много зле от към гуми .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X