Обява

Свий
Няма добавени обяви.

става ли салон от ес-класа в140 в дълга Г ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• става ли салон от ес-класа в140 в дълга Г ?

значи...аз още нямам Г-класа но това ще ми е джипката занапред...та засичам по обявите салончета от такава ес-ка на що годе прилични пари...а салона ще е първото нещо което ще сменя на бъдещата ми гега (до 90-та година) и ме набиват странни мисли да си купя такъв салон още преди Г-то...та мисълта ми е като ширина отзад дали ще има проблеми да влезне....че ще трябва конструкция и телоподаващо да играят ми е ясно...и проблем ли ще са по широките седалки отпред....ще дали ще има мегдан да се натаманят ....гледам от цедки и т.н. успешно слагат салоните но еската си е по широчка от тях та за това имам разни евентуални помисли че може и да не стане...
    Не всичко, което има две бузи е лице!

До: става ли салон от ес-класа в140 в дълга Г ?

Освен размерите може да имаш проблем и с масата. Тоя фотьоил сигурно тежи много.

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
      значи...аз още нямам Г-класа но това ще ми е джипката занапред...та засичам по обявите салончета от такава ес-ка на що годе прилични пари...а салона ще е първото нещо което ще сменя на бъдещата ми гега (до 90-та година) и ме набиват странни мисли да си купя такъв салон още преди Г-то...та мисълта ми е като ширина отзад дали ще има проблеми да влезне....че ще трябва конструкция и телоподаващо да играят ми е ясно...и проблем ли ще са по широките седалки отпред....ще дали ще има мегдан да се натаманят ....гледам от цедки и т.н. успешно слагат салоните но еската си е по широчка от тях та за това имам разни евентуални помисли че може и да не стане...
      абе тя рибата още в тигана....
      онова, дето го гледа, какво стана с него?

като туриш Г-то пред вас, тогава почва голямото мерене, инак е ...
      като се видим, ще ти разправям една подобна история..

Добре, че не скочих..

Коментар

Ами,като се оглеждаш за Г-е измери ширината на салона,бе Борчев-кЪФ е проблема?!
        Основния и голям проблем ще ти е да намериш читава Гега,която да можеш да си позволиш,като цена,а салона ще ти е последна грижа!
        Май слагаш каруцата пред магарето...
        Концентрирай се в/у избора на Гега-салона ще ти е последна грижа!

П.С. И аз доста време се облизвах за читаво дизелово Г-е,но под 28000лв. НЯМА-всичко друго ще те набута повече!
        Последно редактирано от mbenz; 31-01-10, 18:31.
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Задната не тежи,сам си я размятам как си искам,никакви проблеми,облегалката и тя е кухарка без значение дали е електрическата и с подгряването.Кажи,че искаш снимки и ги плякам веднага.
          Предната тежи,че има 4 електромотора само под нея,в облегалката ако искаш и там ще ти пратя,но едно 25 кила на предна седалка си ги има от воле.

Да излизам с рулетката викаш?Черен салон последно се даваше за 500 лева,ровим го дали може да се сьбере в 124 модела.Знам,че там влиза сьс зор,поне снимки сьм му виждал,но дали влиза у Гето идея си нямам.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Разликата във габаритите на 2-те возила особено на ширина е огромна почти 20 см, а Жековицата W460 е по-тясна и от 124-ка, направо няма да стане, освен това предните кресла биха заели толкова място че няма да остане място за краката на пасажерите на задната седалка, по скоро си потърси запазен кожен салон от 124-ка, но имаи предвид че са по-скъпи от тези за Ес-ката.
            през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Разликата в седалището на седалките между 124 и 140 е около 5 прьста след като пребереш вьзглавницата или горната част на седалището.Като го извадя и сложа седалката в крайно предно положение между нея и кората под волана остават 2 см.Като я дрьпна в крайно задно с прибрана вьзглавница и не стигам педалите,а за волана си мечтая само.

Широка е и то доста,но от нея до вратата има голяма дистанция както и между седалките.Шанс имаш ако ме питаш мен,но вьтре ще е само седалкиДивана задния вече трябва да се мери.Захващането им е много лесно,а и ако няма да врьзваш кабели за подгряване и кабели за накланяне и вакуми за надуване,и кабела за височината на колана,и кабелите за закопчаването на колана и предното подгряване и електромоторите.............става сьвсем лесно.

Задните седалки са общо взето 2 различни модела,има цял диван и 2 единички като по средата може да е барче,а зад него хладилник.Целия диван по-лесно ще го монтираш.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от borchev Преглед на мнение
                Ориентировъчно ширината трябва да е малко повече от на волана.
                Виждал съм от Ц-класа w202 кожен салон от комби в Г. Става най-лесно. С много преправяне става от W124, но трябва да се маха барчето на скоростите и да се промени позицията на ръчната спирачка. От S-klasse не виждам как ще влезе. Г-класата няма и 170см. ширина, а тунела на трансмисията е около 30см.

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
                  Г-класата няма и 170см. ширина, а тунела на трансмисията е около 30см.

Е те тва ти е големия проблем,нямат сьбиране значи.Друкмана продаваше една Ц на части,салона без особенни забелейки,но пьк Бежов
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

андро...аз съм 110 кила...имам проблеми и със собствената си маса пък и това ще е семеен автомобил и максимум веднъж месечно за леки разходки

вени .... засега гледам само бартер с доплащане...като замине е-то ще имам по голям избор ....онази беше пълен гроб

mbenz ....аз не съм капризен като тебе )) в смисъл знам че с трици маймуни не се ловят но предпочитам да взема някоя дори и с лош външен вид...но да е здравичка....дори и да е с лабав мотор-сменя се ще наблегна на основните работи

teres това ще е крайният варянт...просто фотьойлите много добре биха паснали на огромния ми задник

босе ако мернеш с ролетката ще съм ти много задължен...пък аз ще хвана ролетката и ще мерня някое ге....и отново ще има ден за размисъл ))

благодаря на всички ви за ценната информация дано скоро се запиша и в тоз раздел

Коментар

Здравей колега borchev, ако си наблизо може да мериме заедно, аз съм тези дни около Красно село и Суходол. А може и нещо заедно да правиме, и аз имах подобни идеи...

Коментар

Здравей, Веско аз по цял ден съм в жк.Разсадника на Бул.Вардар и ул.Христо Благоев в магазин с червена голяма табела (да нбе правя реклама) телефона ми го има в подписа и целодневно разполагам с рулетка, кафе и кола та ако ти остане малко време телефона ми е в подписа дрънни и да почваме да мерим

Коментар

Чакай,че те забравих бе човек.

Грубо мерене в тьмницата 21 на 21 инча 53.4 см трупче грубо.Това е с всичките кори и пласмаси по нея и почти прибрана вьзглавница,но може и още.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

екстра-мерси босе....като гледам тази снимка се си мисля че дори и кората от вратата да падне ще се съберат
                            Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X