Здравейте,имаме 3 ге-класи; гд-250 и 2бр.ге-280.И трите са с по 2 блокажа.Най-странното за мен беше , че при 460 модел имало и някакъв 3 лост, като този на блокажите , който карал колата да "подскача" .Има ли такова нещо или това е някаква шега.Каза ми го човек ,който има такава ге-класа.Каза ,че е някаква военна разработка и това се използвало за преминаване през блата или нещо подобно.Разбира се , аз започнах да се смея , но не е лошо да попитам за такъв трети лост.ИМА ЛИ ГО ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Запитване относно G 460
Свий
X
-
До: Запитване относно G 460
Поразтърсих се из форума за тази лебедка , но точно за ге-класата не можах да намеря инфо. Някой знае ли как стои въпроса с монтажа , може ли да се намери въпросната лебедка ,цени и дали ще е надеждна . Интересува ме точно за ге-класа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от danco3311 Преглед на мнениеЗдравейте,имаме 3 ге-класи; гд-250 и 2бр.ге-280.И трите са с по 2 блокажа.Най-странното за мен беше , че при 460 модел имало и някакъв 3 лост, като този на блокажите , който карал колата да "подскача" .Има ли такова нещо или това е някаква шега.Каза ми го човек ,който има такава ге-класа.Каза ,че е някаква военна разработка и това се използвало за преминаване през блата или нещо подобно.Разбира се , аз започнах да се смея , но не е лошо да попитам за такъв трети лост.ИМА ЛИ ГО ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от danco3311 Преглед на мнениеПоразтърсих се из форума за тази лебедка , но точно за ге-класата не можах да намеря инфо. Някой знае ли как стои въпроса с монтажа , може ли да се намери въпросната лебедка ,цени и дали ще е надеждна . Интересува ме точно за ге-класа.помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Мойта Г класа няма,а Патролете имат някои.sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от danco3311 Преглед на мнениеВижте на какво попаднах като се рових из нета.
"Джип4о" (това червеното зад мен на аватара ми) е бил снегорин и пътна помощ в Швейцарско, и си е имал вторично насадена яка хидравлика за греблото отпред и за "вилицата" отзад и хидравлична лебетка и т.н.+ управлението в купето....тук имаше и едно "Диско" с два големи балона за въздух под купето, компресор към мотора и изведен "камионджийски" въздушен щуцер до теглича отзад......т.е. да не забравяме, че "Жипките" първо са били работни жУвотни0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Последно редактирано от New hope; 01-12-11, 18:03.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
От: Запитване относно G 460
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеТемата е малко стара ,но вчера взехме едно G (за части) и има въпросната механична лебедка..... кома има и фланец който е за монтаж на лебедката отзад
Не съм отварял раздатка на Г, но ако тази е преправяна за изкарване на ком, мисля че и аз ще мога да се справя с такава манипулация.Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
-
Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнениеИнтересно това преработена стандартна (като на всички Г-та) раздатка ли е, или е друг модел? Може ли да видиш номера по Мерцедес на нея какъв е?
Не съм отварял раздатка на Г, но ако тази е преправяна за изкарване на ком, мисля че и аз ще мога да се справя с такава манипулация.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеСтандартен ком е , който се закрепя на мястото на капака (с тампона) и не се преправя нищо.Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
-
Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнениеЯсно. Ама май няма откъде да си намерим по един такъв капак, а и не се знае зад нашите капаци какво има вътре. Дали има "готовност" за монтиране само на другия вид капак, или си трябват и някакви други валове и зъбчатки...Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеНай-вероятно има къде да се зацепи кома стандартно.Ето едно клипче предоставено от колегата Vario http://www.youtube.com/watch?v=8x-IaAhywisБез блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеСтандартен ком е , който се закрепя на мястото на капака (с тампона) и не се преправя нищо.
Пак ще те помоля, когато имаш възможност да видиш номера на раздатката какъв е, мисля беше щампован на видно място някъде по корпуса.Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар