Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запитване относно G 460

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запитване относно G 460

Здравейте,имаме 3 ге-класи; гд-250 и 2бр.ге-280.И трите са с по 2 блокажа.Най-странното за мен беше , че при 460 модел имало и някакъв 3 лост, като този на блокажите , който карал колата да "подскача" .Има ли такова нещо или това е някаква шега.Каза ми го човек ,който има такава ге-класа.Каза ,че е някаква военна разработка и това се използвало за преминаване през блата или нещо подобно.Разбира се , аз започнах да се смея , но не е лошо да попитам за такъв трети лост.ИМА ЛИ ГО ?

До: Запитване относно G 460

Управлението на механична лебетка
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Поразтърсих се из форума за тази лебедка , но точно за ге-класата не можах да намеря инфо. Някой знае ли как стои въпроса с монтажа , може ли да се намери въпросната лебедка ,цени и дали ще е надеждна . Интересува ме точно за ге-класа.

Коментар

Първоначално публикуван от danco3311 Преглед на мнение
        Здравейте,имаме 3 ге-класи; гд-250 и 2бр.ге-280.И трите са с по 2 блокажа.Най-странното за мен беше , че при 460 модел имало и някакъв 3 лост, като този на блокажите , който карал колата да "подскача" .Има ли такова нещо или това е някаква шега.Каза ми го човек ,който има такава ге-класа.Каза ,че е някаква военна разработка и това се използвало за преминаване през блата или нещо подобно.Разбира се , аз започнах да се смея , но не е лошо да попитам за такъв трети лост.ИМА ЛИ ГО ?
        На нормалните Г класи (или поне на мойта го няма)А съм бил и в други няма.Това с "подскачането" съм чувал че че някои Патроли имали.

Коментар

Поразтърсих се из форума за тази лебедка , но точно за ге-класата не можах да намеря инфо. Някой знае ли как стои въпроса с монтажа , може ли да се намери въпросната лебедка ,цени и дали ще е надеждна . Интересува ме точно за ге-класа.
          механичната лебедка е най-надеждния вариант, но трябва да е фабрична от раздатката има още един кардан за нея...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Вижте на какво попаднах като се рових из нета.

Коментар

Мойта Г класа няма,а Патролете имат някои.
              sigpic
              Land rover lightweight-series 3
              Range Rover V8
              Range Rover Classic Vouge SE V8
              Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Вижте на какво попаднах като се рових из нета.
                Джойстик за прикачен инвентар.
                "Джип4о" (това червеното зад мен на аватара ми) е бил снегорин и пътна помощ в Швейцарско, и си е имал вторично насадена яка хидравлика за греблото отпред и за "вилицата" отзад и хидравлична лебетка и т.н.+ управлението в купето....тук имаше и едно "Диско" с два големи балона за въздух под купето, компресор към мотора и изведен "камионджийски" въздушен щуцер до теглича отзад......т.е. да не забравяме, че "Жипките" първо са били работни жУвотни
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: Запитване относно G 460

Темата е малко стара ,но вчера взехме едно G (за части) и има въпросната механична лебедка..... кома има и фланец който е за монтаж на лебедката отзад
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от New hope; 01-12-11, 18:03.
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                    Темата е малко стара ,но вчера взехме едно G (за части) и има въпросната механична лебедка..... кома има и фланец който е за монтаж на лебедката отзад
                    Интересно това преработена стандартна (като на всички Г-та) раздатка ли е, или е друг модел? Може ли да видиш номера по Мерцедес на нея какъв е?
                    Не съм отварял раздатка на Г, но ако тази е преправяна за изкарване на ком, мисля че и аз ще мога да се справя с такава манипулация.
                    Без блокажи си за никъде. :D
                    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                      Интересно това преработена стандартна (като на всички Г-та) раздатка ли е, или е друг модел? Може ли да видиш номера по Мерцедес на нея какъв е?
                      Не съм отварял раздатка на Г, но ако тази е преправяна за изкарване на ком, мисля че и аз ще мога да се справя с такава манипулация.
                      Стандартен ком е , който се закрепя на мястото на капака (с тампона) и не се преправя нищо.

Коментар

Стандартен ком е , който се закрепя на мястото на капака (с тампона) и не се преправя нищо.
                        Ясно. Ама май няма откъде да си намерим по един такъв капак, а и не се знае зад нашите капаци какво има вътре. Дали има "готовност" за монтиране само на другия вид капак, или си трябват и някакви други валове и зъбчатки...
                        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                          Ясно. Ама май няма откъде да си намерим по един такъв капак, а и не се знае зад нашите капаци какво има вътре. Дали има "готовност" за монтиране само на другия вид капак, или си трябват и някакви други валове и зъбчатки...
                          Най-вероятно има къде да се зацепи кома стандартно.Ето едно клипче предоставено от колегата Vario http://www.youtube.com/watch?v=8x-IaAhywis

Коментар

Най-вероятно има къде да се зацепи кома стандартно.Ето едно клипче предоставено от колегата Vario http://www.youtube.com/watch?v=8x-IaAhywis
                            Започвам да издирвам корпуса. Другото изглежда лесно за правене. http://www.unitcat.ru/mercedes/7/2/1/750601/23D/28/100/
                            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Може би не е толкова просто, да се сменя само капака. Като гледам не са баш еднакви трите вида --> http://www.unitcat.ru/mercedes/7/2/1/750601/23D/28/010/

Пак ще те помоля, когато имаш възможност да видиш номера на раздатката какъв е, мисля беше щампован на видно място някъде по корпуса.
                              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X