Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес GD 240 - въпрос за ъпгрейд???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мерцедес GD 240 - въпрос за ъпгрейд???

Здравейте,
    Има тема в Продавам :
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=55889
    В момента струва 5000 лв. харесвам много Г класата и се чудя дали си заслужава пари-време и т.н да го купя и да се почне - смяна на мотор и всичко останало, така че да да стане Г от по-нова епоха..
    Не съм майстор така, че всичко ще трябва да се плаща на други да го правят....
    Или пък варианта за по-нов джип, за парите на които ще се върже Г -то след ъпгрейда е по реален вариант??
    Благодаря предварително!

До: Мерцедес GD 240 - въпрос за ъпгрейд???

По хубаво прежали още някой лев в началото и вземи G с по голям мотор.Като ориентир мойто е 300д петак и е слабичко.

Коментар

Екстра ги Г-то...

....може даже да се обяви за ЛЕГО-то при джиповете....добра база и голямм избор да двигатли и трансмисии.

Коментар

Като ориентир еФтино Г само бензин....ама харчат... Дизел, само сменяне на мотора. Мотор и скорости (купува се цялата кола) 3000-3500лв. После продаваш това-онова и си плащаш сменянето.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от lemon-70 Преглед на мнение
          Здравейте,
          Има тема в Продавам :
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=55889
          В момента струва 5000 лв. харесвам много Г класата и се чудя дали си заслужава пари-време и т.н да го купя и да се почне - смяна на мотор и всичко останало, така че да да стане Г от по-нова епоха..
          Не съм майстор така, че всичко ще трябва да се плаща на други да го правят....
          Или пък варианта за по-нов джип, за парите на които ще се върже Г -то след ъпгрейда е по реален вариант??
          Благодаря предварително!
          Заслужава си парите- цената е перфектна, особено за дълга база. Изглежда добре. Фейслифтът вече е много по- евтин, отколкото преди години. Поддръжката спрямо други джипки от категорията е поносима, да не кажа и евтина... Възможно е този двигател да не ти е толкова слаб (зависи къде и с какви подобрения караш), иначе е здрав и икономичен. Имаш 2 много корави блокажа (цената на едни въздушни за друга джипка без блокажи е колкото цялото Г) и широк мегдан за подобрения. Взимай я бързо, че скоро мога да те изпреваря.

Коментар

Не бих го купил, влизаш в голяма игра. По добре събери парички и си купи ъпгрейднат - този никога няма да стане по нов независимо колко пари ше заглобиш в него.
            Имах перфектен 280 ГЕ, въртях, суках, не ми харесваше, мислих за фейслифтове и ъпгрейди; накрая го продадох, додадох малко стотинки и си взен просто по нов. Не е нужно да казвам че е пак перфектен и с всички опции за модела. Никога нямаше да мога стария да го направя като новия, това ми е мисълта.
            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
              ...Никога нямаше да мога стария да го направя като новия, това ми е мисълта.
              Тоя новия за 10-12к лв. даваш ли го?
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Е то 463 и 460 са доста различни. 460 е по- лек и икономичен заради парт- тайма (съдя по 460 и 463 дълга база 230), части секънд хенд се намират по- лесно и евтино, комфортът и окачването са еднакви. Почитателите на ръчната кутия 463 леко ще ги разочарова (няма хубав двигател с такава). Неслучайно след старта на 463 започва производството на 461- на пресечен терен повечето екстри на 463 са ненужни, дори пречат. Казвам го като собственик на 2 броя 463, сериозно замислящ се отново да скочи на Г-класа парт- тайм.
                За конкретния екземпляр със скромна сума за подобрение може да стане една приятна и надеждна за каране машина. Цената е без конкуренция , а и продавача не е скрил нищо за нея и изненади няма да има.

Коментар

Благодаря колеги,
                  Знаех си, че ще има полезни и компетентни мнения!
                  Сега остава, аз да му мисля...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X