Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мл55амг?ауспух

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мл55амг?ауспух

Здравейте,
    Търся задна част на ауспух за мл(55амг), тази след гърнето пред задния мост. Нека да е нещо "спортно".
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

До: мл55амг?ауспух

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
    Здравейте,
    Търся задна част на ауспух за мл(55амг), тази след гърнето пред задния мост. Нека да е нещо "спортно".
    Има ги в една Велико Търновска фирма. Предполагам знаеш.

http://www.m-cartuning.com/?go=offers/mercedes

Проблема е в цената. Системата е пълноценна само ако я смениш цялата. Мисля, че само с отделни елементи от нея, няма да постигнеш ефект.

Виждал съм я (чувал съм я) работеща. Монтирана на Г500. Звукът е абсолютно същия като на Г55.

Опа. Не съм видял че питаш за Мл... Отивам да пия още едно кафе

Коментар

До: мл55амг?ауспух

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
      Здравейте,
      Колега ако още не си намерил има един сервиз за ауспуси по околовръстния ,минаваш покрай военна болница по посока вятърната мелница има едни високи халета със сини остъклени врати,до тях има авто мивка,че в тези халета поставят и ремонтират всякакви ауспуси.Имат и голям избор на гърнета,тръби,накрайници и други неща свързани с изпускателната система на автом.има и много и различни видове накрайници и гърнета от неръждаема стомана(полирани),на моя МЛ там му правиха гърнетата и звучеше добре и още няколко коли са ми правили,добри са майсторите само дето са цифромани.Слабият се казва Гошо(Жоро)а дебелия Цецо.Имат и машина за огъване на тръби и дават писменна двегодишна гаранция на обикновенните гърнета а на неръждавейките доживот(неръждавейките са внос от
      Италия)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X