Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разни въпросчета ... може би тъпи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разни въпросчета ... може би тъпи

Колеги, имам разни въпросчета, някои от тях вероятно са тъпи, други обсъждани, ама моля да ми простите. Пък и часът предразполага.

Значи аз имам патрул у260 (ако не знаете). Тайно си мисля да го сменя с нещо друго. Сега точно в тоя форум ясно ще кажете, че Г-то е по-проходимо (пък нали напредваме из офроуда и търсим граници на преодолимите препятствия), та това няма да се коментира.

Почти щях да си купа 300 гд (з акапак беше и кабрио - много ме е яд) ама ми го продадоха под носа. И зяпам си аз гей-класите и забелязвам нещо странно. Моторите изглеждат така бая маломощни.

Сега от много зяпане видях, че 350д 136 кс май уж става. Въпреки
    че и това ми се види маломощно (ибо само толкова коньеве ето три литра и половина и турбо е малко) ама това е друга тема. Та тоя мотор как е? Става ли за нещо? Има ли електроника? И защо по обявите има сама автоматици с този мотор? Което повдига и следващият въпрос. Този автоматик държи ли на горско каране с лашкане напред-назад, боксуване на място и прочее екстри?

И един последен въпрос изниква (ама той май е до лични финанси) става ли кола за 15-20к да я набуташ в гората?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

До: Разни въпросчета ... може би тъпи

Аз (с правото на първия ) да си кажа мнението...

по последния въпрос:

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    ...И един последен въпрос изниква .... става ли кола за 15-20к да я набуташ в гората?
    ми става... на Нивата ако до догодина и направя всичкото к'вото и мисля..... някъде там ще удари ама .... (много проекти, мама му ... )

Последно редактирано от deyan_h; 01-12-09, 02:43.
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Колеги, имам разни въпросчета, някои от тях вероятно са тъпи, други обсъждани, ама моля да ми простите. Пък и часът предразполага.
      Колега, практиката показва че каквито са въпросите - такива са и отговорите .

И зяпам си аз гей-класите
      Не съм чувал за такъв автомобил. Има обаче Г клас, Г- класа, Гелендеваген, Мерцедес Г.
      Моторите изглеждат така бая маломощни.
      Защото са маломощни. Проектиран е да те закара до там и обратно, но не бързо. Това е най вече в сила за първото поколение - 460, до '90 та, където най мощния мотор е на ГЕ280 - 150 кс. нещата се променят, но не драстично при следващото поколение - 463 - от '90та до сега. Мощностите достигат до над 400 кс ( по памет), и след като търсите мощен автомобил горещо Ви препоръчвам Г55 АМГ.

Сега от много зяпане видях, че 350д 136 кс май уж става. Въпреки
      че и това ми се види маломощно (ибо само толкова коньеве ето три литра и половина и турбо е малко) ама това е друга тема. Та тоя мотор как е? Става ли за нещо? Има ли електроника? И защо по обявите има сама автоматици с този мотор?Което повдига и следващият въпрос. Този автоматик държи ли на горско каране с лашкане напред-назад, боксуване на място и прочее екстри?
      Самото споменаване на този мотор предполага към заключване на темата. Толкова много сме изписали за него че ако видя още един ред и слагам катинара. А по обявите са само автоматици защото на този двигател се е монтирал само автоматик. И да, този автоматик издържа на лашкане.

И един последен въпрос изниква (ама той май е до лични финанси) става ли кола за 15-20к да я набуташ в гората?
      Да, тази кола става за в гората и аз точно това правя.

Бих ви помолил преди да продължите с въпросите внимателно да прочетете този форум, където надълго и на широко сме обсъдили почти всичко свързано с Г клас, след което да зададете конкретни въпроси.
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
        Бих ви помолил преди да продължите с въпросите внимателно да прочетете този форум, където надълго и на широко сме обсъдили почти всичко свързано с Г клас, след което да зададете конкретни въпроси.
        Благодаря. Всъщност ми дадохте отговор на нещата, които ме интересуват.

Само едно нещо - не търся мощен мотор за да карам с 200 на магистралата. Джип по моите виждания за тази работа не става.

А защо ми трябва мощен мотор в гората мисля, че е ясно
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И едно нещо което лесно се помни - почти няма мотор Мерцедес който да е обозначен 350 и да е добьр,без значение бензин или дизел,последния БЕНЗИН и той дефектен
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X