След кратко търсене на хубав джип и аз се сдобих с Г класа-Г280,къса база,89г.Сега идва ред на обслужване и в този ред на мисли искам да ви попитам, какво масло бихте ми препоръчали за скоростите,дифенциалите и раздатката?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вече и аз имам Г класа
Свий
X
-
Вече и аз имам Г класа
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!Тагове: Няма
-
До: Вече и аз имам Г класа
Благодаря!sigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеСлед кратко търсене на хубав джип и аз се сдобих с Г класа-Г280,къса база,89г.Сега идва ред на обслужване и в този ред на мисли искам да ви попитам, какво масло бихте ми препоръчали за скоростите,дифенциалите и раздатката?
Метни едно око на последните няколко писания в тая тема - масла по МБ спецификация за Ге-та.Кой и какво ползва в БГ обаче друг да казва,
Мотора аз бих го карал с 0/40 или 5 / 40 поне 229.3 МБ спец. синтетика както и синтетика на всичко друго.Казвай ако трябва да превеждам нещо.Последно редактирано от vokel; 09-11-09, 21:13.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеЧестито! Може да минеш да почерпиш, знаеш къде съм...
А с "ветерана" от аватара какво се случва?
Задължително ще мина да почерпя,пък виждам и колички има като за менsigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
[QUOTE=BENZBOSS;915194]http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=12098&page=2
Метни едно око на последните няколко писания в тая тема - масла по МБ спецификация за Ге-та.Кой и какво ползва в БГ обаче друг да казва,
Мотора аз бих го карал с 0/40 или 5 / 40 поне 229.3 МБ спец. синтетика както и синтетика на всичко друго.Казвай ако трябва да превеждам нещо.[/QUOTE
Благодаря вече се ориентирах ако случайно имаш книжка за експоатация ще бъда много благодаренsigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
Благодаря на всички колеги за помоща и пожеланията,ще ви тормозя още това е ясноsigpic
Range Rover V8
Mercedes G280
Коментар
-
Честито и от мен. Ти и боята си уцелил 7728. Супер е. Калта като засъхне хич не си личи.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар