Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за 3.5 дизелите /OM603.97/ на Мерцедес. '+' и '-'

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дискусия за 3.5 дизелите /OM603.97/ на Мерцедес. '+' и '-'

Темата произлиза оттук:
    Продавам G-350 TD 26000 лв.

Уникален автомобил ! Този двигател същия като на мечката ли е 350 тд 150 к.с. , ако е същият той е вечен . Успех с продажбата , като порастна може и аз да имам такъв красавец
    Последно редактирано от Yaro; 27-10-09, 15:52.
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

До: Продавам G-350 TD 26000 лв.

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO
    ....Този двигател същия като на мечката ли е 350 тд 150 к.с. , ако е същият той е вечен
    Офф: Много, ама много си в грешка. Лошото, е че с тези коментари ще подведеш някой. Добре ще е някой да затрие и двете мнения.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Каквото и да се говори за този двигател, смея да твърдя че този двигател е много
      здрав, стига да се поддържа грамотно. т.е. охладителна система да е О.К./воден радиатор, в.помпа, и вискосъединител/
      Редовна смяна на масло и както при всеки турбо двигател след продължително каране да се остави да поработи на място за 1-2 минути.
      Извинявам се за спама.
      ...а ние с Г-тата където си поискаме

Коментар

Каквото и да се говори за този двигател, смея да твърдя че този двигател е много
        здрав, стига да се поддържа грамотно. т.е. охладителна система да е О.К./воден радиатор, в.помпа, и вискосъединител/
        Редовна смяна на масло и както при всеки турбо двигател след продължително каране да се остави да поработи на място за 1-2 минути.
        Извинявам се за спама
        Е, говори се за 3.5 дизелите /OM603.97/ на Мерцедес, че са "Rod bender". Google "Мерцедес Rod Bender" и е пълно с материал за четене.

По принцип не се обаждам за обяви на неща, които няма да купувам, но ще помоля модераторите да не трият поста ми, ако цитирания от мене пост стои. Нека все пак сме точни.
        Последно редактирано от Yaro; 27-10-09, 15:47.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

бутала..............и спирам по темата,че ще ми се разсьрди продавача
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Ей-Бенцбосс,ти май доста бутала си сменил?от една година пишеш за тях .Много си се наплашил, с този 350 тд!....Нали знаеш,че тези не правят лоши коли!
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73
              Ей-Бенцбосс,ти май доста бутала си сменил?от една година пишеш за тях .Много си се наплашил, с този 350 тд!....Нали знаеш,че тези не правят лоши коли!
              Нищо не сьм сменял аз,тя темата беше малко по-обширна,но я орязаха и това остана.Малко ни в клин ни в рькав остана и моето писание,но няма как,за доброто на темата.
              И да хващаме темата за лошите модели на фирмата да не ставаме за смяхНякои модели водят с гьрди и бутала пред други
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Аз лично не съм имал проблеми с бутала и пр.
                Както написах, проблемите идват от немарливо отношение към колата.
                Как може да има екземпляри, които карат по 700-800 х.км. и нагоре,

Ако сте попадали на изтормозени и неподдържани коли, моля не твърдете, че всички са проблемни !

Коментар

Първоначално публикуван от Ex
                  Аз лично не съм имал проблеми с бутала и пр.
                  Както написах, проблемите идват от немарливо отношение към колата.
                  Как може да има екземпляри, които карат по 700-800 х.км. и нагоре,

Ако сте попадали на изтормозени и неподдържани коли, моля не твърдете, че всички са проблемни !
                  Не си стреляй по темата колега.Верно е,че попаднеш ли на един от здравите мотори от серията е много добьр мотор,но ако дьржиш да знаеш защо тоя мотор има една странна слава ти казвам
                  веднага в тази или в друга тема.

Радвам се,че си нямал и нямаш проблеми с тоя и КЪСМЕТ ти желая.Попаднеш ли обаче на прочутото 350 никакво отношение,никаква подрьжка,никакви масла и начин на каране няма да те спасят.

Кьсмет отново,кажи ако ти пречи нещо в моите писания и си го трия веднага.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

До: Дискусия за 3.5 дизелите /OM603.97/ на Мерцедес. '+' и '-'

Не ми пречиш колега, просто мястото на тези писания са тук.
                    Наистина се радвам, че не сменям бутала и пр. нон стоп.
                    Искам да кажа, че продавам читав Геленд, поддържан и изправен.
                    Възможно е да "убиеш" всеки мотор, дори и Г-500, /какъвто възнемерявам да купя/.
                    Специалисти има всякакви. :}
                    Никой да не се обижда.

Коментар

До: Дискусия за 3.5 дизелите /OM603.97/ на Мерцедес. '+' и '-'

Първоначално публикуван от Ex Преглед на мнение
                      Не ми пречиш колега, просто мястото на тези писания са тук.
                      Наистина се радвам, че не сменям бутала и пр. нон стоп.
                      Искам да кажа, че продавам читав Геленд, поддържан и изправен.
                      Възможно е да "убиеш" всеки мотор, дори и Г-500, /какъвто възнемерявам да купя/.
                      Специалисти има всякакви. :}
                      Никой да не се обижда.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50270

Темичка за да не го пиша пак.

Нищо против твойта кола,ни сьм я виждал ни ще я видя и се радвам ако наистина е една от сполучливите с тоя мотор.Ако говорим като цяло дали тоя мотор ако го пази и подьржаш кара доста километри без проблем.................е не кара па кой кво ще да говори,Немците го сменят в гаранция като е бил и безплатен основен ремонт му правят на тежките случаи.На леките...........е писано в горната тема.

Кажи какьв език говориш да ти намеря официална документация или направо да ти извадя от АЛДАТА какво пишат самите Немци от Мерцедес за мотора?

Не споря,както каза специалисти всякакви.Като вземеш 500 модела пак пиши,и там има куци неща ако да не са толкова сериозни както при 350.И там ще ти ги наредя по списьк ако кажеш,но дано не се стига до това.

КЬСМЕТ и дано новия собственик на колата те черпи за добрата сделка.Искам и аз 350,но не ми стиска,дупе знае 2 и 200,на 3 попаднах и един нормален нямаше.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X