Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G-350 turbo , тресе първите мин след палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• G-350 turbo , тресе първите мин след палене

Здравейте ,

Близък мой приятел има Г-350 , турбо дизел , дълга база , автоматик.От доста време разпитвам хора които разбират , но май тук е най-подходящото място.
    Прочетох всички теми които бяха с таг Г-350 , но не видях подобен въпрос.
    Та дали зиме или лете , след палене , на празен ход колата се тресе все едно не работят всички цилиндри.При подаване на газ , било то на място или не това изчева.Така е докато минат няколко мин , предполагам да загрее.Според някои мнения , има проблем в разпръсквачите или дюзите.
    Бихте ли коментирали , споделили опит.
    Благодаря.
    "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
    "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

До: G-350 turbo , тресе първите мин след палене

Не според някой!
    Разпръсквачи ... и повече не питай. Няма смисъл.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодаря ти

ще потърся инфо какво ми трябва , как и къде да го направя.
      "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
      "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Не според някой!
        Разпръсквачи ... и повече не питай. Няма смисъл.
        А какъва добавка да сложи , и каква е марката за да елеменира този проблем колега??
        Последно редактирано от 4selenger; 22-10-09, 00:18.

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
          А какъв шпрей или добавка да сложи , и каква марка за да елеменира този проблем колега??
          Шпрея се нарича НОВИ разпръсквачи, а добавката е и НОВИ термо-изолационни шайби (викат им дихтунги) ..... а марката на оригиналните е Бош.

Не разбирам ... нещо ...ама ...верно ли, ще чистиш дизелов разпръсквач със спрей ...???? ...
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не разбирам ... нещо ...ама ...верно ли, ще чистиш дизелов разпръсквач със спрей ...???? ...
            Що пък, нека опитат...

НОВИ термо-изолационни шайби (викат им дихтунги) .....
            Псолютно задължително, още повече че струват стотинки.
            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Шпрея се нарича НОВИ разпръсквачи, а добавката е и НОВИ термо-изолационни шайби (викат им дихтунги) ..... а марката на оригиналните е Бош.

Не колега просто обърках, но идеята ми беше да кажеш каква марка добавка е за предпочитане защото може и да е от дюзите , или друго.
              Признавам че не съм компетентен колкото другите за това и той и аз питаме.

Коментар

Провери си първо подгряващите свещи, че е по-лесно. И от тях може да е.
                Без блокажи си за никъде. :D
                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Много благодаря за бързите отговори.Поръчал съм ги вече заедно с дехтунгите.
                  Те не са скъпи , ама дано не се налага да се сменят и дюзите , че те били оле-мале

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                    Провери си първо подгряващите свещи, че е по-лесно. И от тях може да е.
                    Колега ,свещите какво общо имат с това?Той казва след ,като запали,че тресе, това са разпръсквачите!
                    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Възможно е да са и разпръсквачи но на Мерцедеса не "пропикават" чак толкова лесно.Но наистина тези симтоми ги дава и при изгоряли свещи особенно при по- студено време.В момента имам един дизелов бус 410 с две изгорели свещи след като запали а пали сравнително лесно тресе поне 1,2 минути а докато бяха здрави това го нямаше.Случвало ми се е и друг път.

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                        Колега ,свещите какво общо имат с това?Той казва след ,като запали,че тресе, това са разпръсквачите!
                        "Така е докато минат няколко мин , предполагам да загрее"

Ми не знам, според мен имат общо, а и е най-лесно да се проверят първо те, преди да се бъзика друго. Разпръсквач не съм и виждал какво представлява, ама да тресе мерцедес от изгорели свещи съм виждал. За последно, преди седмица когато си смених на Пуха: палеше много трудно, а когато запалеше тресеше... Оказа се че 2/5 бяха читави. Като ги смених, "пали от четвърт" де`т се вика, и не тресе грам.
                        Без блокажи си за никъде. :D
                        Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
                          Възможно е да са и разпръсквачи но на Мерцедеса не "пропикават" чак толкова лесно.Но наистина тези симтоми ги дава и при изгоряли свещи особенно при по- студено време.В момента имам един дизелов бус 410 с две изгорели свещи след като запали а пали сравнително лесно тресе поне 1,2 минути а докато бяха здрави това го нямаше.Случвало ми се е и друг път.
                          Какви са на Мерцедеса та "не пропикават чак толкова лесно"
                          Сипи му някоя "боза" да видиш колко ще издържат.
                          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Аз имах същия проблем. При мен се оказа, че е едно реле, което се намира под кората под жабката до бушоните. Предполагам, че всеки грамотен ел. техник ще ти свърши работа. Съветвам те първо да провериш за това, ако приятелят ти има късмет ще се размине само с двайсетина лева.

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                              Какви са на Мерцедеса та "не пропикават чак толкова лесно"
                              Сипи му някоя "боза" да видиш колко ще издържат.
                              То с "боза" и ние ще "пролеем" та камо ли разпръсквачите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X