Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна инжекцион с карбуратор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• смяна инжекцион с карбуратор

На г 280 механичен инжекцион може ли да се сложи карбуратор с колектори от пура 280 защото джипа се кара основно на газ.Механичен инжекцион прави проблеми някой път гърми на газ
    Стефан 0878655377

До: смяна инжекцион с карбуратор

Май ще има проба-грешка но все пак ако някой може да даде акъл е добре дошло.
    Стефан 0878655377

Коментар

Колега,аз имам такъв и след смяната на кабелите и свещите нямам никакъв проблем.Иначе си сложих една ламбда сонда,и монтирах ламбда контрол.Като цяло върви прилично,разхода на дълго при 110-120 е 19-20л. само на заден мост.Ако искаш звънни ми за подробности.Тел.:088 849 88 54

Коментар

Като гръмне изкривява ли клапата? и само при палене ли гърми?

Коментар

За 3 години е гърмяла около 8-9 пъти. Когато карам на 4та и включа на 3та с много газ тогава гърми. Клапата е ок но под колекторите има два маркуча които излизат и трябва да изчакам да истине двигателя и тогава да ги сложа ,това създава неудобство и още по-лошо ако някой друг кара, защото маркучите не се виждат.
          Стефан 0878655377

Коментар

не е лошо,да погледнеш луфта на клапаните,този мотор има склонност да ги вкопава,вледствие работа на бедна смес.От там може да идват проблемите с гърмежите.
            П.С.
            При карбуратора няма детонации,но съм виждал да се пали филтъра.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X