От Хидравликата ми изпуска масло. Помпата е силно омаслена , също омаслена и рейката от ляво ,маншона също . като спадне маслото в казанчето на помпата тя започва да "вие ", но волана ( наляво и на дясно си е топ )Ходих на сервиз майстора не можа да разбере от къде капе масло .Каза ми да купя добавка за хидравлика против теча и да я сипа в казанчето. КАКВО да правя?.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
теч на масло от хидравликата на колата (МЛ 320 ( 163.154 ) 2001 год.
Свий
X
-
Аз когато и да съм ползвал добавки в миналото, файда не съм видял ! Та това с добавката го забрави.
Относно теча, взимаш един обезмаслител Меглио и напръскваш хубаво навсякъде около помпата, маркучи, рейка, после много старателно с водоструйката измиваш.
Като изсъхне правиш оглед дали си почистил всичко и ако се налага повтаряш процедурата.
После следиш от къде ще текне.
След като установиш къде е проблема, сменяш въпросната част.
Успех !Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Преди 15 години имах сълзене от хидравликата на колата. В сервиза напръскаха омасленото с един спрей на Вюрт, изчисти всичко и го изсуши за минута. Стана като ново. Без търкане, без бърсане. Е тогава вече като не видиш теча си за очен преглед. То да е електроника да му гадаеш, то си е чиста механика, в случая на флуидитеFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар