Обява

Свий
Няма добавени обяви.

M272 E35 възможни проблеми?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • M272 E35 възможни проблеми?

    Здравейте,

    Загледал съм GLK350 с M272 E35 2008-ма, но чета някакви лоши неща за скъпи проблеми с балансиращи валове и входящи колектори. Знае ли някой доколко това касае 3.5 двигателят, монтиран в GLK, тъй като информацията е за по-ранните варианти уж до 2008-ма. Конкретно версията 272 к.с., т.е. без директно впръскване. Това по принцип читав двигател ли е, че го има и в други интересни модели.
    И още един въпрос - тази кола чете ли се с популярен евтин софтуер през BT OBD и телефон (примерно Torque), или изисква специализиран такъв. (примерно имам волво, което през обд се чете, но само частично и реално за да се види пълна информация за скорости и други модули трябва специализиран интерфейс (кабел) + специализиран софтуер).

  • #2
    Имах W124, та още от нея си искат специализиран софтуер. Аз ходих къде ли не за елементарни неща, за 5 минути работа, защото при нас има трима "специалисти" с нужната техника, единия е много "тежък", другите казаха че не знаели какво да правят с тази кола. Та с годините се съмнявам от Мерцедес да са променили политиката с диагностиката. А за проблеми с мотор, ми той е на 15 години вече, те са на по 5-600 хиляди поне. Няма вечен двигател. Е, може и нещо недоизмислено да има в конкретния, но някой по-запознат да каже.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

    Коментар


    • #3
      350 добро няма,еле от първите пък съвсем,проблемите вече ги знаеш

      С конкретното ОБД можеш да четеш само проста диагностика
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

      Коментар


      • nigell
        nigell коментира
        Редактиране на коментар
        Благодаря, и аз до такъв извод стигам. Явно няма да е този.

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X