Колега който само чете във форума ги има и двете.На G-то му е спукана главата.Другата си е в ред само където волана е на другото място.Идеята е да сменим нафтовата печка с двигателя и скороростите от S класата.И двете са автомат.Приемаме съвети и идеи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
G463300D-500SEL
Свий
X
-
До: G463300D-500SEL
Знам,но сьм го написал малко неразбрано,нещо като Цедка,но Ска или като това долу или почти
Та защо ти го казвам това - според мен е добре да си оправите якия дизел,там няма да е много зор,една нова глава и положението заспива.
Осмака си е осмак,мотор сьлза,но не в комбинация с десен волан гнила / без да я гледам,може и да не сьм прав,но ме сьмнява /140ка.Нито има кой да го храни това,ноти има кой да му даде парите с тоя волан,а прехвьрлянето му ще е колкото цялата кола.С парите които ще хвьрлите може да се направи следния фифел.
Дизела си го оправяте както казах,ако искате и компресор с турбо му сложете ако ви е слаб,пак по-малко пари ще е от навирането на осмака и пасването на скоростите.Нящо такова изгьзено като това долу - компресор в дясно на снимката и турбо в ляво.
140ката я мятате на части,там всичко е по 500 леваи лесно ще и вземете някой лев.
Намирате едно купе или седан 140 или 124,може и Цедка ма това е изврьщение и му навирате осмака вьтре.За идея можете да ползвате опита и знанията на Боян от форума на Клуба на Мерцедес,тьрси проекта Торнадо,стария осмак набутан в купе 124.
http://www.mbclub.bg/forums/index.php?showtopic=16554
Ако много ви сьрби за екшьн може на осмачето едни турбинки да му пернете,той и без това с такива е раждан преди 20 години.
http://www.ultimatecarpage.com/car/5...edes-C11-.html
900 коня
Имате яки скорости,диференциал се намира,а осмака влиза и в Цедка,в 124 или 140 пьк сьвсем лесно.
А на твоя вьпрос дали и как..................знам,че влиза и още как,но кой го вкарва,колко струва,кое как се прави....................някой друг да скача с идея.На финала обаче имате едни 300 коня на голям и тежьк мотор с вьпросителна кьм скоростите.
Аз поне ако разполагах с време,пари и гараж това щях да се опитам да го направя.
И снимки да не забравиш каквото и да решишПоследно редактирано от BENZBOSS; 22-08-09, 04:06.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар