До скоро не бях обърнал внимание, но при по-дълго каране загрява. Нормално ли е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко е нормално да загрява раздатката?
Свий
X
-
До: Колко е нормално да загрява раздатката?
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение.... при по-дълго каране загрява.....Ясен ти каза "редуктор и т.н...." аз ще добавя, при това свързан с нагряващия се мотор, че и в неговата струя
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМного студена тази раздатка. Повечето безгрижно загряват докъм 100 в горещо време.Последно редактирано от asenv; 06-08-09, 08:51.LZ1AIV
Коментар
-
Значи да не обръщам внимание - при мене не е над 50 градуса- пипа се с ръка спокойно. А на дълъг път все ли поддържа високи температури? А относно как се е случило - нищо не се е случило. Мой познат ме пита дали загрява моята раздатка, защото неговата яко загрявала.....и аз тогава видях че грее и моята. Иначе знам, че греят редукторите - на струговете загряват въпреки че са огромни кютуци с двигател от само 4 кW.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение....Мой познат ме пита дали загрява моята раздатка, защото неговата яко загрявала.........аха, хипохондрия в автомобилен вариянт
Такова сравнение е коректно само при еднакви автомобили, с еднакви двигатели, еднакво натоварени, по един и същи път и т.н.
другото са "ловджийски лакърдии"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнениеДо скоро не бях обърнал внимание, но при по-дълго каране загрява. Нормално ли е?
П.П.
термо-шок=рязко охлаждане при преминаване на водно препятствие....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Всички трансмисионни масла са предвидени за такива температури. Разбира се, има по-качествени и по-нискокачествени, там темата е дълга, има цял раздел за тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнениеЗдравейте, благодаря още веднъж на всички отговорили по темата!
А при тези високи температури какви масла ползвате за дифовете и раздатката - или не по различни от познатите?...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар