Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къде се намира бензиновата помпа на МЛ320 (W163.154) 2000г. и как да я подменя.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • къде се намира бензиновата помпа на МЛ320 (W163.154) 2000г. и как да я подменя.

    на газ ми работи на бензин НЕ .Това ми се случи преди 2 дни.Газовата уредба ми е Принс ,а тя се включва на 60 градуса(температура на двигатела ) и сега съм без кола и не мога да я мръдна. Ако някой знае как да я запаля директно на газ да ме "спасява". Чакам Вашата помощ!

  • #2
    Не знам за Принс, но при доста модели газови инжекциони номера става като дадеш на контакт, задържаш копчето на газовата и чакаш. След няколко секунди се чува “щрак”, на копчето почват да светят диодите за газ. Тогава въртиш и палиш.
    Проблемът е, че ме съмнява да запали, заради студеното време. Трябват няколко акумулатора(или кола да дава ток). Имал съм два газови инжекциона и паленето на студено е малко мираж. Пробвай.

    Коментар


    • Dilyan Zagorchev
      Dilyan Zagorchev коментира
      Редактиране на коментар
      Пали без проблеми директно на газ.Само да не тръгва веднага колегата,че ще замръзне изпарителя.Нека поработи,докато отлепи стрелката на термометъра.А вече как да запали директно на газ си е до модела,моята беше с кламер отзад на пиновете на ключа

  • #3
    Под задна лява седалка е,или сгъваш седалката или направо я махаш,сгъваш мокета,махаш пласмасата върху резервоара и после си ти,внимавай кое къде откачаш и как е ориентирана старата помпа за да ти работи поплавъка с новата.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

    Коментар


    • #4
      АГУ -Prins няма тази опция,един бутон и това.С него като го задържа около 6-7секунди се изключва или включва газта,а тя се включва първоначално след 60градуса на двигателя автоматично ако има газ.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X