Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер гуми за 300ГД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Размер гуми за 300ГД

Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
    Аз карам такава гума DUNLOP GRANTRAK MT 1 31\10,5\15 и съм много доволен .За кал е много добра
    Е, ... за съжаление няма да имам удоволствието и аз да карам с Дънлоп...., изплъзнаха ми се!
    Сега се двоумя м/у не безизвестните регенерати на Инса турбо и Федима или нови Kumho Roadventure KL71 - цената им е доста прилична за нова гума. Лошото обаче е , че 31х10.5х15 ми се виждат малко малки а следващият рамер , който имат е 33х11.5 които пък ми се виждат бая големи...
    I want out !!!

Коментар

....е, колеги , никой ли няма да ме посъветва за размера, който е най-подходящ за това прекрасно ииии....немощно Г...
      I want out !!!

Коментар

Здравей колега, и аз не мога да избера между двата размера гуми 31 и 33. А 32 няма никъде, дори гудрич. Днеска видях с очите си Kumho Roadventure KL71 и двата размера - 31 определено малее като се сложат една до друга...
        И още нещо - бях с жена ми! като ги видя двата размера - казва че ще ми доплати разликата само и само да взема по-големите - дори за външен вид само. И съвсем съм в шах какво да направа. Има ли некой отзиви за Kumho Roadventure KL71 на асфалт.

Коментар

Mежду 31 и 33 разликата не е толкова голяма. Тия коли са умрели за шосе още по производство. Мисля, че разликата е пренебрежима. За кал и дупки по-добре 33. ...Наи-добре в комбинация с друг мотор.

При мене колата не върви повече от 90км/ч. по ГПС. По черно съм имал проблеми само на дълги хлъзгави наклони които искат движение с по-висока скорост на границата на боксуването. Мойта не може да върти гуми на 2ра бавна.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

...нуждая се от супер спешен съвет - 235х75х15 инса турбо стават ли за моето Г ???
            I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
              .... Лошото обаче е , че 31х10.5х15 ми се виждат малко малки ...
              Е, тези пък са още по-малки - не са за Г-то според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнение
                Е, тези пък са още по-малки - не са за Г-то според мен.
                ...благодаря колега, малко ми оставаше да се откажа, въпреки супер атрактивната цена, но ми трябваше все пак компетентно мнение...!
                Последно редактирано от yankof; 23-07-09, 22:17.
                I want out !!!

Коментар

Мисля,че оптималният за Вас размер е;
                  235/85/15
                  марката и шарката определете сам,
                  но моят опит показва , че за гората , колкото по-
                  рошава и по-истинска е гумата , толкова по-сигурен ще
                  се чувствувате......
                  Под истинска разбирай -НЕ регенерат.....
                  Унимогът ми е с 300 дизел и се справя добре......
                  Две години бях собственик на дълга база 240 дизел....
                  справя се,... но МЪКА....
                  На бой отиват само старците!

Коментар

Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнение
                    Мисля,че оптималният за Вас размер е;
                    235/85/15...
                    Аз бих добавил малко ширина. Гегата е тежка. С тесни гуми върви по добре но повече се окопава и на заблатено е ужас.

За мен 33/11.5/15-17 е най-добре но иска мотоооор.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Бе те че ще станат - ще станат..... ама са много малки бре, ше замяза на детска количка. Това са 29", пробвай с поне 31".
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Благодаря ви момчета! Разколебах се за въпросните гуми. ...а 33Х10.5Х15 какво ще рече и стават ли или са много широки и ниски?
                        I want out !!!

Коментар

Благодаря ви момчета! Разколебах се за въпросните гуми. ...а 33Х10.5Х15 какво ще рече и стават ли или са много широки и ниски?
                          Стават.
                          Ако питаш мене са тесни. По-добре 11.5.

ПП За да влезе 33ка на 460 трябва да се отрежат под ъгъл носещите тръби на купето отпред. Това само при 12.5 и минусови джанти.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

33х10.5х15 не е нито широка, нито ниска за Г-то.
                            Като височина по скоро е на горна граница.
                            Като ширина също е добре, въпреки че аз предпочитам по-тесните и за мен 235 мм или 9.5" е по-добрият вариант.

Оптималният размер за мен е 235х85х16, което отговаря на 32".

Така че ако трябва да обобщя височина от 31" до 33", ширина от 235 до 265 или от 9.5 до 10.5.

ПС
                            Не е лошо да погледнеш в някой сайт за гуми и да се ориентираш в означението (коя цифра какво означава)и как се преминава от единият (метричният) към другият (цоловият) начин на означение.

Аз съм си направил една таблица в ексел за да ги преобразувам когато е необходимо.
                            !

Коментар

Аз карам с 12.5 и съм доволен. Това ще рече, че можеш да вземеш от 9.5 до 12.5. На Ладога карат с още по широки ама там е само блато. Ето и калкулатор от мм. в ". http://www.zwergschnobel.narod.ru/kurkulator.htm
                              В раздела за гуми има прекрасни обяснения кое какво значи. Дори и неща които са малко популярни.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

..., май ще си взема ето такива ,нови- нерегенерат пък каквото ще да става , цената е по -тънка от регенерат за 31х10.5х15 , като ги тествам ще напиша коментар

http://roadstone.tiremedia.com/model/roadian-mt.html
                                I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X