Обява

Свий
Няма добавени обяви.

счупена раздатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• счупена раздатка

Купих си Пух с проблем в скорстите, но в последствие проблемът се оказа раздатката .......
    Две счупени зъбни ос и два лагера
    Какво да правя нови зъбни или раздатка втора употреба

До: счупена раздатка

имам G-460 .Като разклатя кардана се усеща луфт в раздатката.Моля колегите с повече опит да се произнесат това проблем ли е? Ако е така Моля да ме насочите към точния човек който да го отстрани.Надявам се че компетентният майстор който ще препоръчате ще помогне и за отстраняване на проблема и на колегата

Коментар

А точно кой кардан имаш предвид от скоростите кам раздатката или другите два

Коментар

задния къс,от заден диферензиал към раздатката

Коментар

Луфтовете ВИНАГИ водят до проблеми.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

То ясно че работата на там върви та това най-вече ме притеснява.Моля някои компетентен колега да удари едно рамо

Коментар

Та значи когато когато каренцето е разбито това откам раздатката следва и разбиване на лагера на раздатката(както е станало и при мен) само че преди да я купя

Коментар

При мен, няма никакви луфтове по каретата.Днес гледах G-то на колега как боксуваше и при него забелязах при потегляне на пред и на зад същият звук.Но това по никакъв начин не ме успокоява.

Коментар

Първоначално публикуван от party toto Преглед на мнение
                  Купих си Пух с проблем в скорстите, но в последствие проблемът се оказа раздатката .......
                  Две счупени зъбни ос и два лагера
                  Какво да правя нови зъбни или раздатка втора употреба
                  Имам раздатка за части,скъсан е изходящия вал за предния кардан всичко друго е здраво.Имам и раздатка втора употреба която е редовна,ако те интересуват пиши може и на лично или тел.088 761 63 88 Гена.

Коментар

Благодаря за предложенията.Но мисля че моята все още е читава единствено този лек луфт ме тормози.Като напънеш задният кардан на ръка.Все още никой не дава инфо за него.Пробвах и 463 автоматик и там е същото.Но не ми се вярва това да е стандартно заводско.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X