Купих си Пух с проблем в скорстите, но в последствие проблемът се оказа раздатката .......
Две счупени зъбни ос и два лагера
Какво да правя нови зъбни или раздатка втора употреба
имам G-460 .Като разклатя кардана се усеща луфт в раздатката.Моля колегите с повече опит да се произнесат това проблем ли е? Ако е така Моля да ме насочите към точния човек който да го отстрани.Надявам се че компетентният майстор който ще препоръчате ще помогне и за отстраняване на проблема и на колегата
Та значи когато когато каренцето е разбито това откам раздатката следва и разбиване на лагера на раздатката(както е станало и при мен) само че преди да я купя
При мен, няма никакви луфтове по каретата.Днес гледах G-то на колега как боксуваше и при него забелязах при потегляне на пред и на зад същият звук.Но това по никакъв начин не ме успокоява.
Купих си Пух с проблем в скорстите, но в последствие проблемът се оказа раздатката .......
Две счупени зъбни ос и два лагера
Какво да правя нови зъбни или раздатка втора употреба
Имам раздатка за части,скъсан е изходящия вал за предния кардан всичко друго е здраво.Имам и раздатка втора употреба която е редовна,ако те интересуват пиши може и на лично или тел.088 761 63 88 Гена.
Благодаря за предложенията.Но мисля че моята все още е читава единствено този лек луфт ме тормози.Като напънеш задният кардан на ръка.Все още никой не дава инфо за него.Пробвах и 463 автоматик и там е същото.Но не ми се вярва това да е стандартно заводско.
Коментар