Не видях подобна тема и реших, че за много хора ще е полезно тук да се дискутират различните видове кемпери /или както там им казвате/ с повишена проходимост. Идеята ми дойде след, като видях един Мерцедес Спринтер пред съда в Пловдив. Да си призная, не е нещо страхотно или невероятно, но аз лично за първи път виждам нещо подобно. Вижда се от снимките, но на първо четене прави впечатление - лебедка, BFG AT, шнорхел, надпис X4 отзад. Не познавам собственика на возилото, така че дано няма нищо против, че качвам снимките. В моя тема за камион Steyr 680 M /изненадващо за мен, безинтересна за всички/ съм пуснал снимка на такъв камион с каравана отгоре, който позволява да си карате "дома" на невероятно места.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Офроуд кемпер!
Свий
X
-
Офроуд кемпер!
Тагове: Няма
-
Издъних се на Тюринг теста
-
До: Офроуд кемпер!
Уж гледах, но съм се изложил. Ако иска някой модератор да ми мести мнението в старата тема.
Коментар
-
Сега пък гледам, че поне на мен ми излизат 2 теми със същите заглавия. Нещо ми чезнеше нета, така че може случайно да съм пуснал 2 еднакви теми или просто сега така ми се показва. Още повече, се оказва, че вече има сходна тема. Нека някой от Модераторите да оправи кашата и подреди нещата, както прецени за добре. Още повече, че я пуснах в раздела за Мерцедес /заради въпросния Спринтер/, но ако ще се дискутират и други марки няма да е уместно. Аз се извинявам за ситуацията.
Коментар
-
Коментар
-
Собственикът има и Г-класа, от която са и гумите с джантите на Спринтера. Кемперът е правен много професионално от "Юнит Тотал Реал"- над ресорите са монтирани въздушни възглавници, има експедиционен багажник, шнорхел и др. Повече за проекта може да ни разкаже (ако пожелае) gladiator.
Коментар
-
Имам въпрос за един кемпер..не е за оф но съм много заинтересован. Става въпрос за Tiffany Allegro 11м дължина..гледах го в мобилето струва 25 000 евро,някой ако има инфо точно за този модел моля да сподели.
пП. Извинявайте но не намерих друга тема за кемпери
OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнениеИмам въпрос за един кемпер..не е за оф но съм много заинтересован. Става въпрос за Tiffany Allegro 11м дължина..гледах го в мобилето струва 25 000 евро,някой ако има инфо точно за този модел моля да сподели.
пП. Извинявайте но не намерих друга тема за кемпери
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеОФФ. Гоблине, ще ми пратиш ли линк към генератора на новини? Че бях хванал свински бяс, това, луда патка, не бе, компютърен грип, и вирусите ми потрошиха събраното.
http://avtanski.com/kucheto/cgi-bin/zaglavie.cgiИздъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнениеНе видях подобна тема и реших, че за много хора ще е полезно тук да се дискутират различните видове кемпери /или както там им казвате/ с повишена проходимост. Идеята ми дойде след, като видях един Мерцедес Спринтер пред съда в Пловдив. Да си призная, не е нещо страхотно или невероятно, но аз лично за първи път виждам нещо подобно. Вижда се от снимките, но на първо четене прави впечатление - лебедка, BFG AT, шнорхел, надпис X4 отзад. Не познавам собственика на возилото, така че дано няма нищо против, че качвам снимките. В моя тема за камион Steyr 680 M /изненадващо за мен, безинтересна за всички/ съм пуснал снимка на такъв камион с каравана отгоре, който позволява да си карате "дома" на невероятно места.
Коментар
-
Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнениеИмам познат чужденец/мисли да прави къмпинг за кемпери в БГ/, който е по разни такива клубове и доста разбира от кемпери. Каза ми, че в момента заради кризата в Германия може да се намерят за около 30-35 хил евро чисто нови кемпери/с всички екстри/, което звучи без пари. Също така ми е казвал, че има човек в Германия, който се занимава с това и продава доста евтини. Ще го питам точно за тая марка дали е запознат. Ако имаш някакви изисквания можеш да ми пишеш на лично и да го питам за неговото мнение. Имай предвид, че при 11 метра някои планински пътища ще са предизвикателство като минаваш.В такава машина според мен може да се живее като в апартамент !?
OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнениеКолега на мен кемпара не ми трябва за оф роуд..за тази цел си имам мотор,трябва ми за екскурзии а защо не и да живея в 11 метров напълно оборудван кемпар ?В такава машина според мен може да се живее като в апартамент !?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар