Здравейте колеги, знам че е обсъждана темата но въпроса ми е такъв - говори се че са търсени и скъпи но има ли представа някой приблизително колко може да струват. Ако има и други освен мене да се интересуват ще почвам да рова по итернета и може да се организира купуване.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Огледала за 463 без мигач
Свий
X
-
До: Огледала за 463 без мигач
Да. Намерих в итернет чертежи и 3D файловете. Направих едно пробно на цифрова фреза. На мене ми харесва много и сега права второто. Идеята ми беше да е ел.огледало непременно и да е много здраво и сравнително евтино. НЕ ПРАВА менте а моя версия. Никой не може да го направи оргиналното а не виждам и смисъл. Като съм готов ще кача снимки да си кажете мнението.
Коментар
-
Сега ако не разбиеш търговците друг път няма да ти се удаде.То тяхното цени ли са! Като караш G не значи че всички трябва да те дерат.Аз го взех заради здравината и проходимуста му. Колега с голям интерес ще следя темата ти. УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение.... кой да ми изреже самото огледало - за да е изпъкнало. Търсенето продължава.ама заради "хард" возията
не си ме чул
....в магазин за камиони и от там камьонджийско
....после ако трябва по стъклото ще преправяме основата.
Ако не знаеш "камьонджийски" магазини звънни ще ти кажа няколко0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
При мене основата не може да се променя - поне на тези двете. А за твоите може да направиме основа по огледалото от камион, бус или каквото харесаме. Обаче за три дни заминавам до Гърция и ще продължавам след понеделник.
Коментар
-
Колега до къде я докара с огледалата? Давам ти поръчка за 2, а после може и (доста) повече.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнениеНамерих в итернет чертежи и 3D файловете.
Коментар
-
-
Може по принцип всичко да се направи - стига да има желание от повече хора. В този форум не се гледа с добро око на фейслифта и полирането...и затова не досаждам със снимки. Това на снимката е PUCH W460 - 82 година. и оргинални са купени само страничните бели мигачи...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар