Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо няма Мерцедес Клуб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо няма Мерцедес Клуб

Колеги, защо няма Мерцедес Клуб във форума? Или е "частен"?
    Ако няма, не е ли време да си направиме?
    Поздрави.
    Вальо.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

До: Защо няма Мерцедес Клуб

Може гласувам за.
    Обаче MERCEDES като цяло или MERCEDES G IN THE CLUB.
    Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Първо да видиме интереса после другото.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Аз подкрепям идеята

Коментар

Вальо,много се извинявам, може ли един съвет към всички ,които решат да СПОДЕЛЯТ свое мнение или знания в твоето начинание .
          Моля не публикувайте мнения съпътствани от емотикони:
          от този тип. Не всеки банкер ,доктор и т.н. е длъжен да знае къде е пробката на картера. Надявам се ,че форума е място за помощ а не за надувки/този път ще спестя да визирам когото и да било/. Дано успееш да го постигнеш.
          ПОЗДРАВ
          http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Първоначално публикуван от 4nikix4 Преглед на мнение
            Вальо,много се извинявам, може ли един съвет към всички ,които решат да СПОДЕЛЯТ свое мнение или знания в твоето начинание .
            Моля не публикувайте мнения съпътствани от емотикони:
            от този тип. Не всеки банкер ,доктор и т.н. е длъжен да знае къде е пробката на картера. Надявам се ,че форума е място за помощ а не за надувки/този път ще спестя да визирам когото и да било/. Дано успееш да го постигнеш.
            ПОЗДРАВ
            Аз не мога да променя начина на мислене и отношението на хората един към друг. Опитвам се да се държа нормално с всички, без значение кой колко разбира от техника. И аз не мога да пея. До сега не съм се подиграл на никой за това, че не разбира. Емотикони не ползвам.
            Забелязал съм, че подигравките обикновенно са по повод на наистина тъпи въпроси или някой обикновен майтап, приет по навътре. Аз за себе си правя каквото мога.

ПП Идеята за клуба няма общо с етиката във Форума.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Мерцедес Клуб има регистриран,има поне 3 форума на Мерцедес - един който беше клубен,втори който е клубния в момента и трети на някои отцепили се електрони от клубния форум.

Та ако ще правите Клубче май най-добре е да е на собствениците на Гто,а аз като напипам правилния джип ще се включа и там.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ти па кога се прибра? А, добре дошъл. Ония форуми са за чисти, пастирани мерцедеси. Това клубче мислех да е за КАЛНИ Gелендета.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, много интересен за мене въпрос..

Има Мерседес Бенц Клуб България.

Този Клуб не е за пастирани мерседеси
                  или за кални..
                  или за нови, и стари

това е клуб на почитателите на тази марка.

Този Клуб е Клуба на Мерседес в България, официално признат от Щутгат като такъв

през официалния представител на марката у нас - БалканСтар..

след доста труд и положени усилия..

погледни подписа ми, оттам можеш да се ориентираш.

а наличието на няколко форума на тази тема показва единствено интереса на форумотворците към марката....

за повече подробности - на ЛС или на 0889 300 455

Венелин съм - бях с червената Фероза на Здравец-Бяла черква, когато Митко обърна Рейнджа

Коментар

Винаги са ми харесвали Мерцедесите и особенно джиповете.
                    Искам да споделя моето виждане защо нямате клуб - по темата :
                    1. Мерцедес( джипа) се кара от хора индивидуалисти с възможности - а те не обичат да са равни с другите колеги .
                    2. Колите са върха и поддръжката им се прави в повечето случай в сервиз - собствениците само си плащат и .... не ремонтират сами.
                    3. Който кара офф роуд Мерцедес - не обича да споделя проблемите си - за да не се приравни с простосмъртните , не обича да споделя колко е скъпа поддръжката ( за да не го помислят за по ....) и не се оплаква от джипа за да се поддържа имиджа .
                    Сигурно има и още , но толкова виждам аз .
                    Относно клуба - ако се направи - не правете грешките като на Ленд Ровър клуба.
                    Трудна регистрация- заключен постоянно,секретни данни за външни посетители и ... резултата - макар и с такъв джип - нямам желание да се регистрирам при тях !
                    А от горе на всичко - казват да не се регистрираме в други такива Ленд клубове ...... малко ..... самонадеяно и доста налудничаво !
                    Ако решите и успеете да си направите клуб - бъдете наистина на върха - не само като Марка , а и като поведение !
                    Успех !

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                      Винаги са ми харесвали Мерцедесите и особенно джиповете.
                      Искам да споделя моето виждане защо нямате клуб - по темата :
                      1. Мерцедес( джипа) се кара от хора индивидуалисти с възможности - а те не обичат да са равни с другите колеги .
                      2. Колите са върха и поддръжката им се прави в повечето случай в сервиз - собствениците само си плащат и .... не ремонтират сами.
                      3. Който кара офф роуд Мерцедес - не обича да споделя проблемите си - за да не се приравни с простосмъртните , не обича да споделя колко е скъпа поддръжката ( за да не го помислят за по ....) и не се оплаква от джипа за да се поддържа имиджа .
                      Сигурно има и още , но толкова виждам аз .
                      Относно клуба - ако се направи - не правете грешките като на Ленд Ровър клуба.
                      Трудна регистрация- заключен постоянно,секретни данни за външни посетители и ... резултата - макар и с такъв джип - нямам желание да се регистрирам при тях !
                      А от горе на всичко - казват да не се регистрираме в други такива Ленд клубове ...... малко ..... самонадеяно и доста налудничаво !
                      Ако решите и успеете да си направите клуб - бъдете наистина на върха - не само като Марка , а и като поведение !
                      Успех !
                      Колега, една молба, моля да не коментирате нашия Клуб, без дори да сте прочели Устава, който е публичен, или да сте потърсили макар и минимален контакт. Само през последния месец напълно "затворения" ни и "секретен" Клуб има 4-ма нови членове, които просто написаха ЛС или имейл и преминаха през процедурата за Членство. Та ако бяхте наистина поне заинтересуван, дори само от любопитство, можеше да опитате. Явно не сте, така че Ви моля да ни спестете празните си и безмислени приказки за секретност и прочие щуротии.
                      Както колегата Вени 1 писа по горе за МБ клуба, официалено одобрен от Щутгарт, така и нашия е официален, съдебно регистриран от 2005 година и одобрен от централата на Ленд Ровър в Солихъл. А това, че някой е създал някакъв т.нар. Клуб с идеята да продаде някои налични му части, и нещо различно, само по себе си нищо лошо, но не го бъркайте с истински Клуб. Дали някой ще пише там, си е негов въпрос, но Клуба ни ясно си каза позицията по въпроса и тя е че в България поне засега има само един официален и признат от марката Ленд Ровър клуб.
                      Вальо, извинявай за спама,но колегата явно е голям разбирач от клубове и клубни организации, та трябваше да отговоря. Ще ти дам един конкретен съвет. За да има Клуб, не е необходима съдебна регистрация, а хора, обединени от една идея и организиране на мероприятия. Няма ли тръпката от излизането и карането заедно, Клуб не става. Как ще го организираш, си е твоя работа, но докато ние бяхме 3 години публични и отворени тук във Форума, бяхме 15 души и никой не проявяваше никакъв интерес. Сега сме по организирани, над 70, и успяваме да си създадем истниски клубен живот и мероприятия.
                      Последно редактирано от zzlatev; 14-04-09, 13:09.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Колега, една молба, моля да не коментирате нашия Клуб, без дори да сте прочели Устава, който е публичен, или да сте потърсили макар и минимален контакт. Само през последния месец напълно "затворения" ни и "секретен" Клуб има 4-ма нови членове, които просто написаха ЛС или имейл и преминаха през процедурата за Членство. Та ако бяхте наистина поне заинтересуван, дори само от любопитство, можеше да опитате. Явно не сте, така че Ви моля да ни спестете празните си и безмислени приказки за секретност и прочие щуротии.
                        Както колегата Вени 1 писа по горе за МБ клуба, официалено одобрен от Щутгарт, така и нашия е официален, съдебно регистриран от 2005 година и одобрен от централата на Ленд Ровър в Солихъл. А това, че някой е създал някакъв т.нар. Клуб с идеята да продаде някои налични му части, и нещо различно, само по себе си нищо лошо, но не го бъркайте с истински Клуб. Дали някой ще пише там, си е негов въпрос, но Клуба ни ясно си каза позицията по въпроса и тя е че в България поне засега има само един официален и признат от марката Ленд Ровър клуб.
                        Вальо, извинявай за спама,но колегата явно е голям разбирач от клубове и клубни организации, та трябваше да отговоря. Ще ти дам един конкретен съвет. За да има Клуб, не е необходима съдебна регистрация, а хора, обединени от една идея и организиране на мероприятия. Няма ли тръпката от излизането и карането заедно, Клуб не става. Как ще го организираш, си е твоя работа, но докато ние бяхме 3 години публични и отворени тук във Форума, бяхме 15 души и никой не проявяваше никакъв интерес. Сега сме по организирани, над 70, и успяваме да си създадем истниски клубен живот и мероприятия.
                        Колега - както писах - НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ във вашия клуб .
                        А да имам собствено мнение за вашия клуб си е мое право - не се опитвайте да ми го отнемете !
                        Това , че сте публичен клуб и то с регистрация в съда - ви прави достояние на всеки гражданин на Р България с правото на всякакъв коментар. Дори и не положителен .
                        Уважавам вашия клуб , вашите сбирки и членове !
                        Не одобрявам вашите методи на ръководство на клуба и на членската ви маса !
                        Моля - това , че споделям едно лично мнение - не ви прави по-лош клуб . Защо се засягате ?
                        Както сам посочвате - колко сте( 70 ) - ако бяхте по-отворени и към другите колеги - щахте да сте доста повече. Но ясно , че това не ви е цел .
                        Успех във вашите начинания ! Успех на клуба !
                        Поздрави !
                        И моля - не си мислете , че сте безгрешен !
                        Не съм разбирач , но и не се опитвам да ви обидя по подобен начин .
                        Моля за извинение за спама - но някой хора не могат да понасят чуждо мнение , различно от тяхните представи за света ! Извинения !
                        Последно редактирано от bgbul; 14-04-09, 19:17.

Коментар

Без да взимам страна по горе казаното само ще вметна,че аз изпитвам сьщите чуства кьм Клуб Мерцедес,но и кьм някои от членовете му та ако ще да е Клуб нека бьде Г Клуб,а не Мерцедес Клуб,че много ще ми дойде.
                          А иначе и аз като Вени не сьм видял разделение из форумите било то за льскави коли или кални джипове.Ако е така аз тук работа нямам,с повече от една гума трудно тегля,а следи от чистачки по джама показват,че колата е за миене.

И си тьрся Г и аз,да ви вляза остро в редиците.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Всяко мое мнение по въпроса може да бъде тълкувано като пристрастно, затова много леко и внимателно искам да споделя, че един Клуб се прави много лесно- почва се от нищото, после един форум, после - решение за Клуб, после - задължителното роене...

и отново - кой крив, кой прав - българското не прощава...
                            и отново, и отново....

и получения креатив, в края на краищата , е Клуба...

и това е нещо, трудно за поддръжка, трудно за развитие, тредно за управлене, трудно, трудно....

и лесно за критикуване, лесно за оплюване, лесно за всеки един страничен поглед...

та който е се захванал с тази неблагодарна и ресурсоемка работа, той има представа за какво става дума..

отстрани е лесно - членски внос и права, права, права.....

нейсе, апостолите не са били на заплата и на щат..

Асене, и аз искам да се метна на Г, ама не става, братко, тънко ми е вратлето...

и затова си правя кефа извън пътя с наличния ресурс, това не намаля удоволствието..

и поради задълбаване в кефа, в гората, и в калта, не успях да стигна до съвместната среща на двата клуба - на Мерседес и на Митсубиши, където и от двете страни имам причини да се чувствам у дома си..

сложно е, и е трудно..

и приятно, освен всичко друго - ако не беше така, отдавна да съм се отказал..
                            каквито и да е дивиденти, освен морално удовлетворение, никога не съм търсил, и всеки го знае много добре!

Коментар

Бе и мойто вратле е тьнко ма ще се пробвам,един повече или по-малко няма да ме сьбори.А за Клуба аз нямам думи или по-точно не ми се хабят.Поздрави ги от мен
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X