Обява

Свий
Няма добавени обяви.

привеждане на Г230 в приличен вид

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: привеждане на Г230 в приличен вид

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Има два или три модела тегличи. Аз съм уцелил такъв който не пречи да се сложи цяла тръба за задна броня, ама пусто не ще да се монтира сама.

Моля да споделиш мата как ще се драска и дали няма да падне бързо от клоните, че са чудя аз как да я боядисвам.
    колега ние предимно я исползваме за лов и оште не сме я карали по интензивно в гората като я покараме ште споделя
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Има два или три модела тегличи. Аз съм уцелил такъв който не пречи да се сложи цяла тръба за задна броня, ама пусто не ще да се монтира сама.

Моля да споделиш мата как ще се драска и дали няма да падне бързо от клоните, че са чудя аз как да я боядисвам.
      Мата,се драскаи личи мн.повече от другите бои.За падане от клоните,зависи как е подготвена преди боядисването.

Коментар

колеги имаме сериозен проблем неможеме да си намериме ново каре за "мартвеца" ако някой знае каде във софия ги има моля да сподели мерси предварително

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=43679&page=2

yankof Пост 36
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

става въпрос за каре за предна лява пулоска извинявамсе че не съм се доуточнил
            Последно редактирано от pelivano; 30-08-09, 19:27.

Коментар

29-01-07, 00:09
              MDRAZHEV
              Утвърден участник
              | +ПЛ |
              | Модератор |
              Дата на включване: Jan 2006
              Публикации: 989
              Точки (при гласуване): 5

Да започна аз:
              1. Станислав 0884 000 358, АУТОДИНАМИК, София, на ул.Раковска, в началото до Козлудуй. Този човек е наистина "много в час" с частите за Г-тата.
              Пружини SUPLEX 80-110лв./бр., разполага с усилени и стандартни.
              Амортисьори BOGE HARD TOP - 175лв./бр., амортисьорите са много сериозни и са видимо два пъти по-дебели от оригиналните. Купинме 4-ри за една нова Г-класа, по нататък ще ви пиша за резултата.
              Карета и маншони LOBRO - предно каре 300лв./бр. , маншон 14лв./бр. - това са каретата, които оригинално се вграждат в Г-класата.
              Наклaдки и спирачни дискове PAGID - предни накладки комплект - 45лв., и дискове предни комплект - 135лв.
              Лагери за главина комплект - 65-75лв., зависи от модела
              Тампони BOGE за реактивните щанги - 25лв./бр.
              Реле четки за алтернатор - 18лв./бр.
              На всички тези марки и на още много други, за които в момента не се сещам, те са си вносители и затова цените са доста добри!!!
              2. Сашо Ковачев, Пловдив, Митко Лазаров 0887 247 022 - голямо разнообразие на тунинг части за ходавата част, и за купето.
              Също така продават и части, например български втулки за носачите по 30лв./бр., при цена за оригиналните от 80лв./бр. и твърдят, че са по здрави от оригиналните. Монтирали сме такива вече на 4-5 джипа и проблеми, наистина няма.
              3. Десо Славчев, Десо Тунинг София, Бистрица - 0887 514 224 - там има абсолютно всичко. Просто му се обаждате и го питате какво ви трябва, а той ви казва дали го има и колко струва.
              4. "Ивайджет" София - 0700 11 500 (този телефон е с цена на един градски разговор, от цялата страна) и 0888 475811. Те внасят само оригинални части, директно от Мерцедес, а цените им са 3-5% по-ниски от Балканстар.
              5. Балканстар - 9198 725, резервни части. За там си знаете, само искам да кажа, че при тях има най-малко части на склад, от горе изброените магазини!

Коментар

"1. Станислав 0884 000 358, АУТОДИНАМИК, София, на ул.Раковска, в началото до Козлудуй. Този човек е наистина "много в час" с частите за Г-тата.
                Пружини SUPLEX 80-110лв./бр., разполага с усилени и стандартни.
                Амортисьори BOGE HARD TOP - 175лв./бр., амортисьорите са много сериозни и са видимо два пъти по-дебели от оригиналните. Купинме 4-ри за една нова Г-класа, по нататък ще ви пиша за резултата.
                Карета и маншони LOBRO - предно каре 300лв./бр. , маншон 14лв./бр. - това са каретата, които оригинално се вграждат в Г-класата.
                Наклaдки и спирачни дискове PAGID - предни накладки комплект - 45лв., и дискове предни комплект - 135лв.
                Лагери за главина комплект - 65-75лв., зависи от модела
                Тампони BOGE за реактивните щанги - 25лв./бр.
                Реле четки за алтернатор - 18лв./бр.
                На всички тези марки и на още много други, за които в момента не се сещам, те са си вносители и затова цените са доста добри!!!"

Коментар

мерси много за инфото ште му звънна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X