Обява

Свий
Няма добавени обяви.

смяна на двигател-дайте съвети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• смяна на двигател-дайте съвети

Искам на г240 да сложа двигател 3.0тд с електронната помпа 177 к.с. Дайте савети какво трябва да променя, относно електрониката, трябвали да скася кардана (двигатела го слагам направо с неговите скорости), целиа компютър трябвали да го преместя от колата.

До: смяна на двигател-дайте съвети

Трябва да се сменят мн. неща,не мисля,че ще се справиш.Дай го насам.

Коментар

Влизаш в голямата игра. Но става. Има много неща да се преправят, електрониката ти е най малкия проблем, особено ако мотора идва с цялата (ненарязана) инсталация. И след всичко ще трябва да смениш и предните пружини защото 3.0 е доста по тежък от твоя сегашен мотор. При мене след замяната на М110 с ОМ603 отпред увисна с около 2.5 см. и се наложиха подложки. Но това е най накрая .
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
        Влизаш в голямата игра. Но става. Има много неща да се преправят, електрониката ти е най малкия проблем, особено ако мотора идва с цялата (ненарязана) инсталация. И след всичко ще трябва да смениш и предните пружини защото 3.0 е доста по тежък от твоя сегашен мотор. При мене след замяната на М110 с ОМ603 отпред увисна с около 2.5 см. и се наложиха подложки. Но това е най накрая .
        Имам цял мерцедес от който свалих двигатела, интересуваме дали трябва да местя компютъра

Коментар

Ще се наложи да го преместиш ако искаш мотора да тръгне.
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Давай инфо кво става, че и аз мисля да го направя тоя номер. От къде пипна колицата и за колко ако не е тайна? Няма ли още?

Казвали са ми, че има проблем с ABS а.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Давай инфо кво става, че и аз мисля да го направя тоя номер. От къде пипна колицата и за колко ако не е тайна? Няма ли още?

Казвали са ми, че има проблем с ABS а.
              Брат влезнах в голяма игра, свалих двигатела, после ми казажа че трябва да извадя цялата инсталация, след като направих тази процедура се опитах да запаля двигатела на място, сварзах всичките букси и не мога да завартя контактния ключ, нали ключа е с имобилаизер и неиска компютъра да го приеме.Ходих при двама-трима компютърни специалисти и ги попитах какво да правя с ключа, теми отговориха., че съм се заел с много сложна операциа и те не могат нищо да направят,попитах дали не могат да махнат [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/IVANLA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]имобилаизера и ми отговориха, че на мерцедес много трудно се маха и неим се разправя.Днес един ми обеща ,че [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/IVANLA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/IVANLA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/IVANLA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG] щте ми доведе специалист който ще запали двигатела.Колицата я пипнах от Англия, беше ударена и ми излезна евтино. Купихя за 600 паунда, превоза ми излезна малко по скъп, абе някаде около 3000лв. общо.

Коментар

Снимки директно от твоя комп няма как да сложиш качи ги някаде и тогава.Пък има кво да се види сигорно.

Коментар

Нема да се отказваш. Ако си се предал духом, продай ми я. После ще ти подкарам твойта без пари. Само не режи кабели. Тая история, че е сложно взе да ме дразни. Верно, че не е Жигула ама ако един мотор не моа да подкарам си фърлям дипломата и книжката и отивам на село да копам. Ако можеш да докараш още една, давай да действаме.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X