Колеги, купих си едно много готино пухче 300д но имам проблем със скоростите , не вдига повече от 80км и не включва кика.По двигателя няма проблеми всичко идва от скоростите.Кутията е4ск. /модел720.1/ Имам питане:/ Пасват ли от 123-300д с десен стартер/ Благодаря предварително
Колеги, купих си едно много готино пухче 300д но имам проблем със скоростите , не вдига повече от 80км и не включва кика.
Това какво значи "не вдига повече от 80" не вдига обороти, или вдига обороти, но колата не върви? Ако е второто на коя скорост го прави? Лоста "бързи-бавни" да не е на "бавни" ....
"Не включва кика" виж си приводите и регулировката ...(на бавни пак го няма)
Не каза да си сменял масло не каза да си му проверил нивото не каза годината, ама айде но поне от къде си, та да посочим сервиз евентоално
Колеги, купих си едно много готино пухче 300д но имам проблем със скоростите , не вдига повече от 80км и не включва кика.По двигателя няма проблеми всичко идва от скоростите.Кутията е4ск. /модел720.1/ Имам питане:/ Пасват ли от 123-300д с десен стартер/ Благодаря предварително
Кикдауна се задейства от бутона под педала, прегледай го него както и жиците му, има и едно реле в схемата. Скоростите от 123 ще паснат, но по принцип не са същите. Може да са наложи малко модифициране.
Кика ми е давал проблеми и на мен.С малко прьскане - флакон за ел. контакти и няколко шута и се оправи.Сьщия номер минава и сьс стоп машинката,но там трябва да питам жената как го рита,че аз не си бях в нас
Кикдауна се задейства от бутона под педала, прегледай го него както и жиците му, има и едно реле в схемата. Скоростите от 123 ще паснат, но по принцип не са същите. Може да са наложи малко модифициране.
Какво модифициране?Смената на фланеца за кардана ли?
Смяна на фланеца на кардана, да. Плюс скоростите на 123 са малко по дълги като размер и карданчето до раздатката може да се наложи да се преправи; плюс лоста за превключване ще трябва да се удължи, плюс има малка заигравка със задния тампон. Ако ти е интерсно виж моите снимки от смяната на моя мотор.
Смяна на фланеца на кардана, да. Плюс скоростите на 123 са малко по дълги като размер и карданчето до раздатката може да се наложи да се преправи; плюс лоста за превключване ще трябва да се удължи, плюс има малка заигравка със задния тампон. Ако ти е интерсно виж моите снимки от смяната на моя мотор.
Колега,нямам нужда от снимки,защото съм го правил,фланеца си става,карданчето ,ако се наложи се скъсява,а тампона е 1 към 1 .
Макар, че питащият не се е появил повече, да кажа: Тия антики имат максимална скорост по книга 120км/час, но е теория. Моя също вдига 80 с нормалните гуми. Може и малко повече но двигателя отива на 4000об/мин. То с 5та директна и дифове 6.2:1 няма как да е друго. Та да не е нещо такова и в този Пух?
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар