Мой приятел е закъсал в Осло с Мерцедес 270 CDI, пътуват към Кил. Когато колата е загряла скоростите спират да се включват. Когато включи на първа тръгва леко и спира, все едно нещо се е откачило. Имате ли идея какво е? Може ли да се оправи на път?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Мерцедес ML 270 CDI. Моля спешно за помощ!
Свий
X
-
До: Проблем с Мерцедес ML 270 CDI. Моля спешно за помощ!
Да провери първо нивото на масло в автоматика.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Добре де, а на студено как е? В смисл докато ДВГ-то е студен, всичко си бачка?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеВ смисл докато ДВГ-то е студен, всичко си бачка?
Имате ли представа колко струва съединителя в България?Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Съединител!
А като включва/превключва "хъркат" ли скоростите?
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеИмате ли представа колко струва съединителя в България?Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
На мен пък ми звучи като скорости, останали без масло - тръгва малко и спира...
Друго ако не, да иде в някой пункт за обслужване. Ако е това, което си мисля, може и да мине 1000-2000км с периодично доливане (то, щом е изчезнало, новото масло едва ли ще си седи)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар