Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за избор на скоростна кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за избор на скоростна кутия

Здравейте имам г240 дълга база,до няколко дни чакам да ми пристигне новия двигател 3000тд с електронната помопа 177коня, бих искал да ми помогнете с избор на скоростна кутиа, защото мисля че мойта старата няма да стане. Двигателя е заедно със скорости но са автомат, а аз сам против автомата. Още да допалня, че сам с барзите диференциали.

До: помощ за избор на скоростна кутия

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Здравейте имам г240 дълга база,до няколко дни чакам да ми пристигне новия двигател 3000тд с електронната помопа 177коня, бих искал да ми помогнете с избор на скоростна кутиа, защото мисля че мойта старата няма да стане. Двигателя е заедно със скорости но са автомат, а аз сам против автомата. Още да допалня, че сам с барзите диференциали.
    6-степенна от CLK/SLK, E-klasse. Има няколко такива проекта и ефекта е добър.

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
      Колега осбем 6-степенната, ставали някоя друга 5-степенна по ефтина.

Коментар

6-степенната не е особено скъпа 800-1000лв. Друг вариант е Г-трак от Г- класа с ако не се лъжа ляв стартер, но няма да е евтина. Виж как стои въпроса и с оригиналния автоматик. Моя е 463 `99г. 300ТД 177к.с. с автоматик и съм много доволен като разход и вървене.

Коментар

6-степенната не е особено скъпа 800-1000лв. Друг вариант е Г-трак от Г- класа с ако не се лъжа ляв стартер, но няма да е евтина. Виж как стои въпроса и с оригиналния автоматик. Моя е 463 `99г. 300ТД 177к.с. с автоматик и съм много доволен като разход и вървене.
          Колега реших да пробвам с автоматика и после да мисля за 6-степенната. Но ако знаеш от каде да купя 6-степенна, дай малко инфо.

Коментар

А, нещо снимки?

Коментар

...Още да допалня, че сам с барзите диференциали.
              Колко бързи?
              Ако са бързи то за гората ти трябва много бавна кутия. 717.436 е решение но тогава на магистрала ще е лошо.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Една 6-степенна кутия струва с лагер-помпата около 1600 лв (но изпълнението не е за всеки).
                5-степенната г-трак е около 1000 лв.
                Ако не е г-трак, цената да е с 100-200лв на долу.
                За този мотор, много е важно да се подбере диаметъра на притискателя и диска да е по голям от автомобилния на модела донор .
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X