Здравейте имам г240 дълга база,до няколко дни чакам да ми пристигне новия двигател 3000тд с електронната помопа 177коня, бих искал да ми помогнете с избор на скоростна кутиа, защото мисля че мойта старата няма да стане. Двигателя е заедно със скорости но са автомат, а аз сам против автомата. Още да допалня, че сам с барзите диференциали.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ за избор на скоростна кутия
Свий
X
-
До: помощ за избор на скоростна кутия
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеЗдравейте имам г240 дълга база,до няколко дни чакам да ми пристигне новия двигател 3000тд с електронната помопа 177коня, бих искал да ми помогнете с избор на скоростна кутиа, защото мисля че мойта старата няма да стане. Двигателя е заедно със скорости но са автомат, а аз сам против автомата. Още да допалня, че сам с барзите диференциали.
-
Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение6-степенна от CLK/SLK, E-klasse. Има няколко такива проекта и ефекта е добър.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеКолега осбем 6-степенната, ставали някоя друга 5-степенна по ефтина.
Коментар
-
Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение6-степенна от CLK/SLK, E-klasse. Има няколко такива проекта и ефекта е добър.Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение6-степенната не е особено скъпа 800-1000лв. Друг вариант е Г-трак от Г- класа с ако не се лъжа ляв стартер, но няма да е евтина. Виж как стои въпроса и с оригиналния автоматик. Моя е 463 `99г. 300ТД 177к.с. с автоматик и съм много доволен като разход и вървене.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение...Още да допалня, че сам с барзите диференциали.
Ако са бързи то за гората ти трябва много бавна кутия. 717.436 е решение но тогава на магистрала ще е лошо.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнениеКолега осбем 6-степенната, ставали някоя друга 5-степенна по ефтина.
5-степенната г-трак е около 1000 лв.
Ако не е г-трак, цената да е с 100-200лв на долу.
За този мотор, много е важно да се подбере диаметъра на притискателя и диска да е по голям от автомобилния на модела донор ....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар