Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрическа схема за G350 463

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електрическа схема за G350 463

Колеги може ли някой да ми даде инфо от къде мога да си сваля информация за електрическата инсталация и изобщо всичко за G350 463
    Благодаря предварително

До: Електрическа схема за G350 463

Ще ти дам три линка, разгледай си....в единия със сигурност го има, но е платено

линк 1

линк 2

линк 3

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      Ще ти дам три линка, разгледай си....в единия със сигурност го има, но е платено

линк 1

линк 2

линк 3
      Благодаря Но тези са до 1991 година А този е 1994 изгоряла му е инсталацията във коша и за това търся инфо за да знам каква инсталация да търся

Коментар

има и по-нови, на линк 3 ама 54$

мисля че някой от форума го има, но не помня кой чакаме включване

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          има и по-нови, на линк 3 ама 54$

мисля че някой от форума го има, но не помня кой чакаме включване
          Дано се включище съм много благодарен за тази информация

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
            Дано се включище съм много благодарен за тази информация
            http://www.g-links.de/ ето ти събрани много линкове за Г, само че повечето инфо е на немски

в раздел http://www.g-links.de/Anleitungen.html има раздел 54 - Elektrische Ausrüstung ама на немски не отбирам - почвай ги един по един и се ориентирай по картинките, ако не знаеш немски

Коментар

Благодаря Но тези са до 1991 година А този е 1994 изгоряла му е инсталацията във коша и за това търся инфо за да знам каква инсталация да търся
              ОФФ от темата.

Тая схема и аз не я намирам,а тьрсих кьде ли не.Имам обаче линкове на това как се преправя инсталация като се ползват старите букси само,а кабеляка си го купуваш и с клещи резачки и поялник спестяваш около 800$ или поне толкова е за една от моите.

Букса с букса не са еднакви,няма какво да обьркаш ако решиш да го ремонтираш ти или да го дадеш на друг да си играе.
              Тук ползваме кабели от магазина за морски далаверки,но само кажи че ти трябва инфо и ще изровя малко линкове сьс снимки на ремонти по Мерцедески инсталации.От нормални коли са,а не от Гто ако това има значение.

Край на ОФФа,казвай и да пускам.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                ОФФ от темата.

Тая схема и аз не я намирам,а тьрсих кьде ли не.Имам обаче линкове на това как се преправя инсталация като се ползват старите букси само,а кабеляка си го купуваш и с клещи резачки и поялник спестяваш около 800$ или поне толкова е за една от моите.

Букса с букса не са еднакви,няма какво да обьркаш ако решиш да го ремонтираш ти или да го дадеш на друг да си играе.
                Тук ползваме кабели от магазина за морски далаверки,но само кажи че ти трябва инфо и ще изровя малко линкове сьс снимки на ремонти по Мерцедески инсталации.От нормални коли са,а не от Гто ако това има значение.

Край на ОФФа,казвай и да пускам.
                Ок!Благодаря ти Пусни ги може да са ми от полза И не само на мен а и на някой друг от форума Благодаря още веднъж

Коментар

Ок!Благодаря ти Пусни ги може да са ми от полза И не само на мен а и на някой друг от форума Благодаря още веднъж

ОФФ от темата,на дизел нямам линкове,долните снимки и линкчета са на бензинови модели.

М104 мотор или 320 шестак

http://www.mercedesshop.com/Wikka/M104WireHarness

Поправка кабели на дросел.Темата е за 12 цилиндров,но шестака е сьс сьщата клапа.

http://v12uberalles.com/MAF_rewire.htm

Дильрска цена на дросел тук е около 2500 за нормална кола и около 4 за 12 цилиндровия мотор.Намира се нов за около 1500.
                  Кабелите на шестак 320 са около 850 $ с кьсмет,на осмак около 650-700$.

Кашон бира,поялник и малко кабели спестяват грубо 2500$.

На дизел ще е сьвсем просто,но при Гто ме сьмнява да са евтинки.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

днес, както се рових из необятния руски нет, виж на какво попаднах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X