Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на табла?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на табла?

Става дум за тези двете,от по старото към по новото,има ли някакви особенности,дали става размяната и и дали от друг мерцедес лека кола може да се сложи и дали ще пасне?

поздрави
    Прикачени файлове

До: Смяна на табла?

тази лепенка обикновено се лепи на корпуса на таблото, номера и като резервна част е заводски, монтажен, и по него не може да го поръчаш..

числото К е предавателното число на спидометъра, при смяна на спидометъра или цялото табло на куп, числото К трябва да остане същото, както е било и преди, иначе ще се изменят показанията на спидометъра и километража (тотален и дневен )..

няма значение, до колко е разграфен спидометъра - 160/240/280/300 км/ч, важното за запазването на заводските показания, е съответствието на номера на спидометъра и числото К

ето го стикера

останалите лампи са със заводска номерация, и объркването им е невъзможно, освен ако не сложиш табло от дизел на бензин - ще ти остане лампа за подгряващите свещи свободна, ако донора няма ASD , а пък ти имаш, или обратното, датчика на скоростта е стандартен, термометъра за външната температура е отделен модул....

спазвай мощността на крушките в таблото, иначе се очертават сериозни проблеми по пластмасите... топят се....

осветлението на талото е 3 W - императивно!!!!!, иначе ще трябва да изпиша няколко екрана за тунинговането му - по задължение, щото иначе не се вижда нищо...

ако има въпроси - насреща съм, с удоволствие

успех

Коментар

http://www.mbcluster.com/

Малко инфо,но ако не ти се чете с 2 думи НЯМА ДА СТАНЕ.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        http://www.mbcluster.com/

Малко инфо,но ако не ти се чете с 2 думи НЯМА ДА СТАНЕ.
        Да не давам напразни надежди,ама не съм много сигурен ,че няма да стане.
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          Да не давам напразни надежди,ама не съм много сигурен ,че няма да стане.

Тоя модел е като на 129 или 140 които ако да изглеждат еднакви не са сьвместими.При 140 са и 3 вида като главно разликата е в буксите - пьрвите модели са с 2 крьгли големи букси,след 95 са правиьгьлни.От 500 на 320 не се врьзва,от 320 СЛ на 320 С сьщата работа,а от коя да е от двете на Гто па сьвсем и то на модел който даже не си прилича,а за буксите не говорим.
          Ако почнем да навлизаме в подробности като АБС дали има колицата или не,цолаж на гуми,противобуксуваща система.................и сьвсем ще я оплетем.

И аз не сьм много сигурен,НО ДИРЕКТЕН МОНТАЖ НЯМА ДА СТАНЕ на 99.9%.

Кажи,че искаш да ги видиш буксите и ти дьрпам моите за снимка,после само остава да намеря един от старите и да го снимам и готово.ААААА и бас ловя,че директен монтаж не се врьзва.

Ако е доработка с цяла инсталация там вече става,те на 201 или Ц класа сега 12 цилиндров слагат у тукашния форум,а какво остава за едно табло.Номера е Киро на кирия или дали му се занимава ЧАК ТОЛКОВА на колегата.

Ловим ли бас????Аз по Гто сьм слаб,но някои неща и на снимка да ги видя ги познавам
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

То е ясно че ще се преправя инсталацията,на мен питането ми е като размери дали ще се хване,дали може да се напасне или ще трябва много играчка,самото табло може ли да влезне на другото на мястото без да стърчи,и да има както се казва излишни ръбове

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X