Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко изкарва турбината на ГД 350?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колко изкарва турбината на ГД 350?

В Германия можеш да намериш за 10 -12 хлд евро хубав Г 92-94 виждал съм апък след тази криза много са поевтиняли
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

КОЛЕГА за тия пари можеш да вземеш от Германия хубава джипка 93 -95 год особено сега след кризата ,къса база е и е сигурно че ще намериш ИМА МНОГО МАРКИ КОЛИ НО САМО ЕДНА Е ОТ STUTTGART
      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Дано настояшия отговор да попадне на правилното място!
        Темата е относно намерението ми да купя един GD350 турбо поисках мението на колегите.
        Ако този отговор попаднена неподходящо място, моля модераторите да го преместят или изтрият.

На темата:
        Благодарение на колегите, се отказах от 350 турбо, която пука глави.
        Вече съм собственик на GD 300, къса база, атмосферен двигател, 1991г. 190000 км, автоматични скорости и климатик, лети джанти с нови гуми (с гаранционна карта), добре запазена, за 22000 лв. Колата е от Германия.

За смяна - накрайници на щанги, ABS датчици, обтегач и ролка на ремъка, жило на километража (стрелката с тресе при малка скорост), водач на задната врата и патрон на бравата. Това са забележките на сервиза. Ако се размина с 3 хил. лв. ще съм прехвърлил лимита си от 22-24 хил. лв с 1000 лв. От 5 години съм клиент на Ивай Джет и имам отстъпка.
        Надявам се да не съм се минал, няма връщане на зад.

PS

Картерите са сухи, но от предните сфери на каретата е излязла грес - казаха ми че е нормално и имало отвори за пълнене. Струва ми странно да избива грес на Мерцедес.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...C%E8%F2&page=2

Чакай да ти го кажа аз докато другите спят, защото ще те гресират, че не четеш. Има си раздел окачване. Всичко е написано по твоя въпрос. Намери си маслар с такламит и върви да ти го натъпчат с грес. Излиза защото има, започне ли да не излиза тогава се безпокои. Приятно четене.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Steven Преглед на мнение
            Дано настояшия отговор да попадне на правилното място!
            Темата е относно намерението ми да купя един GD350 турбо поисках мението на колегите.
            Ако този отговор попаднена неподходящо място, моля модераторите да го преместят или изтрият.

На темата:
            Благодарение на колегите, се отказах от 350 турбо, която пука глави.
            Вече съм собственик на GD 300, къса база, атмосферен двигател, 1991г. 190000 км, автоматични скорости и климатик, лети джанти с нови гуми (с гаранционна карта), добре запазена, за 22000 лв. Колата е от Германия.

За смяна - накрайници на щанги, ABS датчици, обтегач и ролка на ремъка, жило на километража (стрелката с тресе при малка скорост), водач на задната врата и патрон на бравата. Това са забележките на сервиза. Ако се размина с 3 хил. лв. ще съм прехвърлил лимита си от 22-24 хил. лв с 1000 лв. От 5 години съм клиент на Ивай Джет и имам отстъпка.
            Надявам се да не съм се минал, няма връщане на зад.

PS

Картерите са сухи, но от предните сфери на каретата е излязла грес - казаха ми че е нормално и имало отвори за пълнене. Струва ми странно да избива грес на Мерцедес.
            Колега, ако не е тайна от България ли го купи или си го внесе от Германия. Търся точно същия модел и за това се интересувам.
            DEFENDER 110 - 300TDI
            LZ1CCD

Коментар

Koлегата е писал че е от Германия, темата е от преди година сега са сигурно и по ефтини.

Коментар

От: Колко изкарва турбината на ГД 350?

Уважаеми колега,

Съжалявам за късния отговор - колата е купена от България. Беше регистрирана на фирмата на собственика на автокъщата. Човека беше сменил гуми, пружини и амортисьори. За негово съжаление 6 месеца след вноса от Германия продаде колата, защото двувратка била неудобна за жена му с три малки деца, едното пеленаче. За сега съм доволен,
                нямам проблеми, нещо повче оказа се по-икономична оклкото очаквах.

Коментар

От: Колко изкарва турбината на ГД 350?

Благодаря за отговора. Не е късен даже е съвсем на време. Тъкмо си продадох Дефендера и сега се оглеждам но не намирам конгифурацията която търся. Има ли възможност да погледна джипката от близо и да те питам това-онова за да не скачам с двата крака, както направих с предишния. Поздрави.
                  DEFENDER 110 - 300TDI
                  LZ1CCD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X