Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем след смяна на гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем след смяна на гуми

Значи смених старите гуми с нови по големи 31х10.5х15 и след една седмица почна да ми потъва педала на спирачките тва го оправихме нова спирачна помпа,но почна някакво свирене в предно дясно колело.Помислих че е влязло камаче в спирачния апарат но се оказа че лагерите сдали багажа та кажете от каде да си взема на прилична цена лагерите и задалжително ли е да се сменят в специален сервиз на Мерцедес.Тея проблеми според вас от слагането на по големите гуми ли се е получило или им е дошло веремето просто.

Поздрави

До: Проблем след смяна на Гуми

99% не е от гумите. Според мен, не ти трябва специализиран сервиз. Би трябвало и на двора да може. Най-много да потрябва скоба за вадене на лагери.

Коментар

бе баш за двора не е...трее ти и един по-специален ключ за главината...па и не е лошо и лагерчетата на шенкела да се сменят и карето да се огледа...така и така си го свалил.
      Помпата от къде и за колко я взе?

Коментар

Не съм казвал да го прави на двора, а че всеки що-годе читав сервиз би трябвало да се справи.

Коментар

Колеги здравеите значи дне с го отворихме напално огледахме освен лагерите се оказа и че оста която държи лагерите е пропукана та и този проблем реших излезна ми малко скъпо но няма нищо вечно,а помпата на спирачките я взех някаде за 100лв. от сливен един приятел ме ореди за цената не сам сигорен но ориентировачно е там някаде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X