Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мерцедес а класа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мерцедес а класа

Здравейте колеги!!!
    Ако някой се интересува от А класа може да прочете доста работи тук.
    http://www.mbclub.bg/forums/index.php?showforum=18
    Все пак всеки си има собствено мнение.

Коментар

Повтаращо мнение.
      Моля модовете да го премахнат.
      Последно редактирано от tuning13; 09-12-08, 17:14. Причина: Грешка

Коментар

много го я плюете А класата бе колеги значи колата си е супер читава за градски автомобил е перфектна , говоря от опит имаме такъв автомобил в семейството А170CDI 2000год. купуван е в България нов аз съм му втори собственик имам му подробна сервизна история а от собствен опит ви казвам че тая кола ако не е била в ръцете на някой мърляч си е супер, прочетох че сте писали че се сваля двигателя за ремонт на динамо , няма такова нещо тъи като всичко е събрано на много малко място не може да се бръкне наистина но се пуска съвсем леко двигателя около 10см. и няма проблеми , ремъка се сменя много лесно ако имаш един специален дълъг ключ моя ремък го смениха точно за 40мин. с ролките , абе по принцип колата я плюят майсторите по сервизите дето не им се бачка ама искат да гушат пари защото притази кола има малко повече работа. Колата е супер маневрена и е супер пъргава а за частите какво да кажа сменял съм предни дискове с накладки 160лв. всичко, докато бях в сервиза на Мерцедес имаше още една А класа за смяна на помпа от тия комънреала поинтересувах се колко пари е и какво беше учудването ми когато ония каза че струвала 800лв. аз очаквах четири цифрена сума така че аз казвам че колата е супер стига да попаднеш на читава . От мене успех то ти си решаваш но дано съм помогнал малко.

Коментар

Колеги, карам такава кола от 3г. само че е ДЪЛГА БАЗА на А класата - много съм доволна. Сменям само масла, накладки, филтри и разни други такива консумативи. Колата ми е 2001 г. и е от първите на които се монтираха системите против преобръщане. На магистралата 160-180 си ги държи. невероятен автомобил!
          Последно редактирано от Злой; 03-06-09, 19:26.

Коментар

Първоначално публикуван от kristabg Преглед на мнение
            Колеги, карам такава кола от 3г. само че е ДЪЛГА БАЗА на А класата - много съм доволна. Сменям само масла, накладки, филтри и разни други такива консумативи. Колата ми е 2001 г. и е от първите на които се монтираха системите против преобръщане. На магистралата 160-180 си ги държи. невероятен автомобил!
            Да - държи 160-190 и не се преобръща.
            Гори между 4 и 6,5/100 в зависимост от това как я риташ.
            Преживяваш всяка неравност по пътя заедно с нея.
            Прави те зависим от сервизи и др. мърлячи, защото единственото, което можеш да направиш по тази кола на пътя е да долееш течност в чистачките.
            При спукани 2 гуми ОРИГИНАЛНИЯТ крик не влиза под колата
            След спиране на двигателя още 2 минути вие като прахосмукачка, докато всички системи се изключат.
            Има огромна ел. консумация. Цяла зима си карам без проблем джипа с акумулатора (74Ah), с който А-класата отказва да сътрудничи.
            Тя се движи с джиповия
            Точно за града е ОТВРАТИТЕЛНА. За нея драма е всеки бордюр, дупка и гърбица. Освен това таксиджиите бусаджиите и останалата гад из София не те взема на сериозно.
            Изводът ми е, че това е черна дупка за пари, време и нерви.
            Не ти дава нищо повече от една Брава или Пунто. (нищо, че пише Mercedes Benz, на нея)
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Брава-та е "прекрасен" автомобил.......особенно 1,4 12 клапана.
              Няма такова дърво в целия автомобилен свят.
              Двигателите 1,6 16 клапана и нагоре стават.
              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                от един месец жена ми иска мерцедес а класа
                Колега, какво стана с А класата ако твоята жена се е сдобила с въпросното МПС, какво е мнението за автомобила ? Интересувам се, защото сме пред същата дилема
                Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Лично аз бих препоръчал ако ще е А класа задължително след фейслифта през 2001-ва. До преди това наистина моделът има някой сериозни проблеми които в последствие да отстранени. Също така след фейс-а има и вариант Лонг т.е. купето е с 10-тина см по дълго и респективно е доста по широчко както от зад, така и багажника.

Но както един колега е написъл най-добре е да се търси от последната А класа W169
                  • Toyota Hilux DLX, 05.2007 • MB E 320 CDI, 05.2007 • Mazda 3 BL 08.2011 • Punto 1,2 SPI 10.1998 •

Коментар

Абе... и да го мислим и да не го е все тая, всичко си е до късмет и А-класата е вече факт, със здраве да си го кара, пък каквото дойде
                    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Мерцедес и предно предаване е като негър и ски
                      sigpic
                      Land rover lightweight-series 3
                      Range Rover V8
                      Range Rover Classic Vouge SE V8
                      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

От: До: мерцедес а класа

Извода : няма жена , няма А класа .... аз съм от потърпевшите но за 20к км насам не съм сменял нищо освен консумативи и дебитомер
                        GL420, G500

Коментар

Не знам как ще прозвучи,..................не е заяждане,а просто мнение.20 000 километра без проблем са били голям успех преди около 60 години,сега не се води кой знае какво постижение.Ако сравним с една Хонда да речем която прави проблем на 60 000 мили или 100 000 километра,тия 20 са си направо началото на спринта.И Хондето ще даде 100-200 доларов проблем,А класата минава през 200 долара още пред вратата на сервиза.

Стискам палци за колицата,дано те слуша и да не ти трови нервите.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Не е заяждане , напротив , наясно съм че се отлага неизбежното но какво да се прави..... инвестирам в семейното щастие , само мир да има
                            GL420, G500

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                              Абе... и да го мислим и да не го е все тая, всичко си е до късмет и А-класата е вече факт, със здраве да си го кара, пък каквото дойде

А класа,и В класа им превъртат шлиците на каретата към полуоските, МАСОВО ! просто не са закалени.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:109129.JPG
Прегледи:1
Размер:119.8 КБ
ID:5220184

Коментар

Всеки иска да грабне от пазарния дял на другия.Сравнявам 2 марки дето сам ибил и при 2 те в сервиза...
                                Народните коли-имат традиция в правенето на малки коли.Едни от наи добрите макар че в последно време се постараха да си развалат реномето,но пак опита им с Файтона и другите големи си е провал отвсякъде.И опратно -Мерцаджите от време оно правят големи лодки а сега се опитват да прават и малки коли -нещо в което не са врели и кипели да кажем тъй и съответно осирането в тоя клас колина мерц е мощно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X