Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обслужване на преден мост на G Class?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обслужване на преден мост на G Class?

Здравейте, имам G230 W463 и се интересувам какво обслужване е необходимо за предния мост? Гледах на едно друго G че ябълките му бяха омаслени като че ли в грес, а мойте са сухи? Какво точно трябва да им сложа? И какво друго е хубаво да се обслужи по предния мост? Благодаря предварително!

До: Обслужване на преден мост на G Class?

По- скоро би трябвало да те радва, че сферите са сухи- вероятно скоро моста е бил обслужен (въпреки, че аз бих се усъмнил). Иначе и при двете ми Г-класи (едната W463 230) съм обслужвал предния мост по следния начин: пръстеновидни уплътнения на сферите, семеринг и конусни лагери, шенкелни лагери на сферите, грес, карета или само маншони+ грес, диференциално масло. Общо взето това е по обслужването, ако има друго си е вече ремонт...

Коментар

Имаш предвид че сферите ми са сухи защото скоро е бил обслужван? Или сферите на този който съм видял са били обслужвани защото са били омаслени? И другото е че мойте сфери освен че са сухи, леко са хванали ръжда, защото джипа няколко години не е каран. И сега изминах към 3000км и пак си остават леко като ръждиви? Това добре ли е? Какво трябва да направя? Да не би вътре да няма грес? Как може да се провери? Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
        По- скоро би трябвало да те радва, че сферите са сухи- вероятно скоро моста е бил обслужен (въпреки, че аз бих се усъмнил). Иначе и при двете ми Г-класи (едната W463 230) съм обслужвал предния мост по следния начин: пръстеновидни уплътнения на сферите, семеринг и конусни лагери, шенкелни лагери на сферите, грес, карета или само маншони+ грес, диференциално масло. Общо взето това е по обслужването, ако има друго си е вече ремонт...
        Колегата е абсолютно прав, задължително е всичко това да се провери и е желателно да се подмени каквото е нужно! Ако си в софия може да минеш да го обсъдим като имаш време!
        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
        0884837709
        0878383528

Коментар

Здравеи колега,
          Моля ако не представлява проблем би ли ме насочил от къде мога да си набавя частите необходими за това обслужване.
          Предварително Благодаря

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...322#post560322
            Тук пише!
            За съжаление аз преди края на месеца немога да ти ги подменя!
            Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
            0884837709
            0878383528

Коментар

Първоначално публикуван от stages Преглед на мнение
              Здравеи колега,
              Моля ако не представлява проблем би ли ме насочил от къде мога да си набавя частите необходими за това обслужване.
              Предварително Благодаря
              Всичко го има в Аутодинамик http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8219
              Смяната им е лесна, но по- добре да се извърши в сервиз, а не в някой гараж!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X