Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дилема!!!

Нещо съм на кръстопът...некви съвети?!?!?!?

1. Намерих цяла W126 500se за прилични пари, та може да продължа по първоначалния план - Г500, и плюс двигателя който имам, ше си имам части за М117 двигатели колкото искаш.

1.1/2 Ма пък приятел ме натиска да си правим дрифтачка - също сериозен проект.

2. Та имам един компресор М45 (от стар проект) и се чуда дали да не мина по-тънко с мощоността и да турбинирам/компресирам наличния М115 двигател - 2.3 карбуратор. М115 е с ниска компресия и ше 'понесе' 1 бар преди да му строша биелките.

3. Да зема да продам всичко и да мирна.

Некои допълнителни въпроси?

1. Гумите излезнаха много......много-много 13см извън калниците....май ше трошим лагери а?

2. Некой да има или пъкзнае къде да намерим части за М115 карб...трее ми колектор на карба, ЦВ-то т.е. карбуратора, и ремъчната шайбата на коляновия вал.
    28
    Г500 - продължение
    32.14%
    9
    2.3 компресор
    3.57%
    1
    време е да се жениш + деца
    50.00%
    14
    продавай секво
    14.29%
    4

Анкетата е изтекла.

До: Дилема!!!

Аз гласувах за жената+децата,първо си осигури тях пък после мисли за такива проекти,че рано или късно ще ти писне и ще продадеш всичко на половин пари

Поздрави

Коментар

Така поставени нещата ... отиват на "продавай секво" - явно нито едно от нещата не ти е легнало достатъчно на сърцето.

Ако беше турил в отговорите дрифтачката - сигурно тя щеше да води. (аз иначе пак щях да си гласувам за продаването)

Коментар

кат те вида наживо, ще пребия, Румене! А то ше е скоро!

Коментар

Благодаря за мненията, съветите и анкетата.........само че тва не демокрация!

....след дълги съвещания със съвета на директорите, учените, генералите и т.н. паплач живеща в моята глава се реши:

Продължава се с Г500....

Причини....засега неформулирани, ама сека вечер има заседания и ше бъдат изяснени. Засега несериозно битува - че ше има готин звук...но ше се намерят и по-сериозни оправдания!

Намерил съм сериозен майстор и сме на фаза 'коминг суун' ...надяваме се до месец!

Коментар

време е да се жениш + деца 14 56.00%

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X