Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с мощноста и скоростната кутия на Мерцедес 230ГЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с мощноста и скоростната кутия на Мерцедес 230ГЕ

Джипът ми е Мерцедес 230ГЕ бензин с автоматична скоростна кутия. Имам следният проблем почна да ми губи мощност по големи наклони и като натисна гаста почва да ми рита! В спряло положение като е се чуват странни почуквания от скоростната кутия! И като го запаля почва много леко да пуши, а като загрее и се кара почва вече много да пуши от ауспуха! Много ще съм благодарен ако някой може да ми каже от какво може да е и къде може да го закарам да ми го оправят!

До: Проблем с мощноста и скоростната кутия на Мерцедес 230ГЕ

Вчера закарах джипа в балкан стар и там ми казаха че проблемът е в скоростната кутия и ремонтът и ще е между 2500 и 5000 лева, като се отвори и тогава точно може да се каже каква ще е цената! Ще съм Ви много благодарен ако ми препоръчате някой сервиз където може да ми го оправят и ако може да е малко по човешка цената.

Коментар

Колега, според мен е най-добре да отидеш в Джемини, тел. +359 2 827 42 50 http://www.gemini4.com/ - втора или трета пресечка вдясно по пътя за Банкя, след като се отклониш от пътя за Калотина. Аз съм доволен, Дискавърито ми е автоматик и там го преглеждат.
      "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Колега, горе в дясно имаш един бутон "Търсене" натисни го и после въведи "автоматик проблем" и ще ти излезнат няколко теми в които е разискван въпроса. Също така можеш направо да напишеш "Коко Малинова долина"

Моя съвет е да се довериш на темите които ще прочетеш....

Коментар

Мерси много!!! Разгледах темите и намерих телефона на Коко и до колкото разбрах е добър майстор!!!Сега точно звънях и се разбрахме другата седмица да му я закарам към края, че заминавал за чужбина за малко!

Коментар

някои може ли да ми даде телефон за връзка с коко от малинова долина благодаря ви предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X