Знаете ли колко струват армейските Г-та, които купиха за нашата войска и може ли цивилен човек да си купи такова. Питам от чисто любопитство.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Армейски Г
Свий
X
-
До: Армейски Г
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеЗнаете ли колко струват армейските Г-та, които купиха за нашата войска и може ли цивилен човек да си купи такова. Питам от чисто любопитство.) броя за около 20 милиона лева. Цивилен човек трудно би се сдобил с такъв- Г461 (каквито са и военните) ги спряха от серийно производство 2001г. , остана само военното и специализирано дребносерийно производство по поръчка. За светския пазар серийно се произвежда луксозния Г463. А относно възможностите на Г-класата , има много по-компетентни от мен в този форум, които могат да потвърдят легендите за проходимостта и здравината на машината.
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеМиналата седмица докараха на Гара Искър 25 броя от Германия. Не можах да разбера коя година са, но цената им е около 25000 лева. Ако се сетя ще им направя снимки. Иначе изглеждат в перфектно състояние.B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение25000лв за коя година става на въпрос?С брониовка или без?
Коментар
-
Петък бях по работа до Бургас и случайно видях в един салон няколко Волф-а, дълга база Г230 от Швейцарската армия. Според продавача на реални 60000 км, 1993г. Гуми 16" 205, бая амортизирана ходова част и окачване, гюрук за смяна, ръжда. Успях да бутна цената от 22К на 19К, но не мисля, че и за тези пари си заслужават. Единственото перфектно по тях бяха двигателите, за да стане и другото в това състояние си иска една не малка инвестиция.
Коментар
-
Ето ви сайта в Германия където военните си разпродават техниката на търг!!!!това е актуален в момента за Г-класа.
http://vebeg.de/web/en/verkauf/suche..._ID=&B1=Search
А това е офицялната страница
www.vebeg.de
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар