Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Армейски Г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Армейски Г

Знаете ли колко струват армейските Г-та, които купиха за нашата войска и може ли цивилен човек да си купи такова. Питам от чисто любопитство.
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

До: Армейски Г

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
    Знаете ли колко струват армейските Г-та, които купиха за нашата войска и може ли цивилен човек да си купи такова. Питам от чисто любопитство.
    Доколкото помня армията взе първата партида 90(май) броя за около 20 милиона лева. Цивилен човек трудно би се сдобил с такъв- Г461 (каквито са и военните) ги спряха от серийно производство 2001г. , остана само военното и специализирано дребносерийно производство по поръчка. За светския пазар серийно се произвежда луксозния Г463. А относно възможностите на Г-класата , има много по-компетентни от мен в този форум, които могат да потвърдят легендите за проходимостта и здравината на машината.

Коментар

Миналата седмица докараха на Гара Искър 25 броя от Германия. Не можах да разбера коя година са, но цената им е около 25000 лева. Ако се сетя ще им направя снимки. Иначе изглеждат в перфектно състояние.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Миналата седмица докараха на Гара Искър 25 броя от Германия. Не можах да разбера коя година са, но цената им е около 25000 лева. Ако се сетя ще им направя снимки. Иначе изглеждат в перфектно състояние.
        25000лв за коя година става на въпрос?С брониовка или без?
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          25000лв за коя година става на въпрос?С брониовка или без?
          Нищо не разбрах. Гледах ги, но нямаше кой да попитам. Вчера още бяха там, а единственото нещо, което знаеха работещите наоколо е цената. Успях да ги разгледам само отвън и естествено през прозореца и си е наистина армейско-спартанско оборудване. Т.е. никаква екстра. Ще мина вдругиден да се поинтересувам повече. Бронировка със сигурност нямат, защото са кабрио.

Коментар

Аз имам такава военна Г-класа и е купена на търг от Германия абсолютно същия е като обикновенното Г само боята е военно кафява.

Коментар

Петък бях по работа до Бургас и случайно видях в един салон няколко Волф-а, дълга база Г230 от Швейцарската армия. Според продавача на реални 60000 км, 1993г. Гуми 16" 205, бая амортизирана ходова част и окачване, гюрук за смяна, ръжда. Успях да бутна цената от 22К на 19К, но не мисля, че и за тези пари си заслужават. Единственото перфектно по тях бяха двигателите, за да стане и другото в това състояние си иска една не малка инвестиция.

Коментар

Ето ви сайта в Германия където военните си разпродават техниката на търг!!!!това е актуален в момента за Г-класа.
                http://vebeg.de/web/en/verkauf/suche..._ID=&B1=Search

А това е офицялната страница
                www.vebeg.de

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X