Вентилатора на парното просвирва - което означава, че скоро ще ме отсвири. Как да го демонтирам и профилактирам?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАК СЕ ДЕМОНТИРА ВЕНТИЛАТОР НА ПАРНО НА G-300 GD
Свий
X
-
До: КАК СЕ ДЕМОНТИРА ВЕНТИЛАТОР НА ПАРНО НА G-300 GD
За съжаление се разглобява цялото парно за да стигнеш до вентилатора, и цялата средна част от таблото! Ако не си го правил поне два дни отнема!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
-
А къде го правят най-качествено?
На лагери ли е или на втулки - за да знам какво да търся.
По звука ми прилича на втулки?Последно редактирано от haflinger; 14-01-08, 23:34.“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Коментар
-
При Десо в Бистрица ако се навие или аз, но другата седмица!
Може и при Сашо Ковачев в Пловдив да питаш!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Бива, ама аз другата седмица съм в Германия, щото леката ми кола остана на мястото на Г-то..... Приятели да имаш на тоя свят, врагове не ти трябват“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Коментар
-
Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнениеА къде го правят най-качествено?
На лагери ли е или на втулки - за да знам какво да търся.
По звука ми прилича на втулки?
Коментар
-
Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнениеКупуваш си моторче за бус 207(60лв.) и си го сменяш сам-всички панели по таблото са захванати с болтове, няма щипки и т.н. С гайковерт и малко желание е работа за 1 ден, но ще ти достави кеф и със сигурност няма да ти досади. По сервизите само ще претупат всичко и ще ти вземат парите, а друго е като си го направиш сам.
Поддържам мнението, че не е добър варианта само с профилактика, по-добре наистина да се смени моторчето.!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнениеКупуваш си моторче за бус 207(60лв.) и си го сменяш сам-всички панели по таблото са захванати с болтове, няма щипки и т.н. С гайковерт и малко желание е работа за 1 ден, но ще ти достави кеф и със сигурност няма да ти досади. По сервизите само ще претупат всичко и ще ти вземат парите, а друго е като си го направиш сам.B+
Коментар
-
-
Прдимството да нямаш оригинално табло - час разглабяне, час сглабяне, толкова ми отне смяната му преди няколко дни. Моторчето което взех струваше 90лв на бош, сигурно е същото но с "горчничката" на търговеца.
Последно редактирано от vokel; 15-01-08, 18:10.
Коментар
-
Малко нахално, ама някой да има номера на моторчето за 207 по каталог, че другата седмица съм в Германия...
А то щом ще е такъв екшън със смяната ще сменя и лампичките на клавишите по таблото - стъкла, блокажи и т.н. че го изпогорих с цигаратаБе на майстор ще се ходи. За пръв път ми е. Пък не обичам да съм първи
“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Коментар
-
Първо тук:
http://www.detali.ru/cat/oem_mb.asp
После тук:
http://www.mbparts.ru/B+
Коментар
-
Бе пичове,
От къде да го заявя? Тук (в с. Търново), едва ли съществува като номенклатура в 3-4-те магазина за авточасти. Разбирате нали.... Пълна трагикомедия.“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
Б.Франклин
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар