момчета,има един мл 400 на щерката,лошото е че е неин и понеже всички млади са всезнаещи и не дават на дъртите да се месят,накрая пак дъртите го отнасят
момчета,има един мл 400 на щерката,лошото е че е неин и понеже всички млади са всезнаещи и не дават на дъртите да се месят,накрая пак дъртите го отнасят та проблема е такъв,губи до три литра антифриз на дълго,демек кара тя от пловдив до бургас и на кабиле долива 3 литра
та проблема е такъв,губи до три литра антифриз на дълго,демек кара тя от пловдив до бургас и на кабиле долива 3 литра това на магистралата, когато го търкаля в пловдив го няма проблема,абе почти мистерия
това на магистралата, когато го търкаля в пловдив го няма проблема,абе почти мистерия като е пред къщи няма петна и видими течове,според мен бяга антифриза само от казанчето,защото по мои наблюдения то събира толкова,аз нямам преки наблюдения върху бараката защото не я карам
като е пред къщи няма петна и видими течове,според мен бяга антифриза само от казанчето,защото по мои наблюдения то събира толкова,аз нямам преки наблюдения върху бараката защото не я карам
 но тая мойта щерка /малка кифла/
но тая мойта щерка /малка кифла/ все се натриса на нейни познати пишман майстори и на мен вече взе да ми писва
все се натриса на нейни познати пишман майстори и на мен вече взе да ми писва баракудата е мл 400 дизел,ммммммм с хубавия мотор
баракудата е мл 400 дизел,ммммммм с хубавия мотор моля за някакви идеи
моля за някакви идеи

ууййй на дядко
ууййй на дядко ма си е неслушаща кифла
ма си е неслушаща кифла
 /не ме бийте много
/не ме бийте много не е нормално
не е нормално

Беше на шега , Безпощаден .
 Беше на шега , Безпощаден .
Коментар