Пробвах с търсачката, но не излезе нищо. Та, проблема ми е следния- няма парно. По-точно духа топло, но много мижаво, не е в състояние да затопли купето. При пускане на вентилатора още по-малко топло духа. Това ме наведе на мисълта, че е възможно радиаторчето на парното да е задръстено и да не минава достатъчно течност през него. От друга страна обаче, температурата на водата едвам минава първата четвърт. При каране на бавни, с по-големи обороти на голям наклон почти стига да средата на скалата. Тогава реших, че термостата не затваря. Какво съм предприел. Първо му сложих пред радиатора кожух, но като го карах пълен с 4 човека нагоре по Петрохан, пак не иска да вдигне повече от половината скала. Пробвах на пипане маркуча, след термостата и установих, че термостата си работи, но реших, че сигурно отваря по-рано и го смених. Ефект - никакъв. Дадох на един приятел, който свали маркучите към радиаторчето и го е промил. Ефекта същия. Ако имате някакви идеи, казвайте.
Двигателя ми е 2.3Е. Сложил съм му и газова, като отоплението на изпарителя е взето точно преди кранчето на парното.
Двигателя ми е 2.3Е. Сложил съм му и газова, като отоплението на изпарителя е взето точно преди кранчето на парното.
Коментар