Някой ако се е заигравал да сподели резултата че ми е скучно тия дни ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компресор в Г500 113ка
Свий
X
-
От: Компресор в Г500 113ка
Какво точно те интересува, моя приятел беше полудял да го прави, обърнахме всичко, намерихме няколко компресора в Украйна, ако не си намерил все още мога да ти дам контакти, хората им търсеха по 900$, даже единия си беше пълен комплект, с кулерите и дроселчето им, всичко към тях. Мога даже и транспорт да ти уредя, имам познат, дето пътува често с бус и транспортира много неща, аз с него си докарах AMG арките за Г-класата от Украйна... но в крайна сметка той се уреди с Е55 АМГ преди седмица и се отказа да взима компресора... Иначе доколкото знам се сменя и термостата и две ролки, отделно това има и друга заигравка, но ако те интересува нещо по-конкретно питай, аз ще го накарам да влезе да прочете и да ти отговори на въпросите...
-
Благодаря за бързия отговор , и аз полудях като приятела ти и искам да и сложа компресор . От полза ми е всичко по темата , лесен ли е монтажа , как стои въпроса с компа , сменя ли се и той , друго преправя ли се ...... търся комплекта с компресора , но се замислям и за цяла кола от щатитеGL420, G500
Коментар
-
Съвсем си изветрял. Ела да пием кафе.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеСъвсем си изветрял. Ела да пием кафе.GL420, G500
Коментар
-
Аз днеска говорих с него, ама той обясни, че има доста преправяне, ако искаш ще ти дам неговия номер обади му се и го разпитай, гледам че си от Варна, момчето е от Бургас направо даже може и да ти го монтира... колите не са ли доста сериозна цифра, иначе компресора може да се намери на тия пари дето ти казах, само трябва да се уреди транспорта до тук и да се намерят и останалите части за да се подкара... колата с оригинална автоматична кутия ли е?
Коментар
-
За да сложиш компресор от 5,4 в 5,0л ти трябва всичко между двете глави:дюзи,кулери,дросели,колектори,компресор.След което почва заигрвката с електрониката.Отделно ако твоята няма МАП ще трябва и той да се върже...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
[QUOTE=ninja_1;3274753]За да сложиш компресор от 5,4 в 5,0л ти трябва всичко между двете глави:дюзи,кулери,дросели,колектори,компресор.След което почва заигрвката с електрониката.Отделно ако твоята няма МАП ще трябва и той да се върже...[/QUOTE
Правил ли си го ?GL420, G500
Коментар
-
[QUOTE=valka;3275649]Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЗа да сложиш компресор от 5,4 в 5,0л ти трябва всичко между двете глави:дюзи,кулери,дросели,колектори,компресор.След което почва заигрвката с електрониката.Отделно ако твоята няма МАП ще трябва и той да се върже...[/QUOTE
Правил ли си го ?
За да сложиш набухвател на атмосферно м113 изисква и софтуер.Темата е доста дълга.
Изпратено от моят GT-I9060I с помощта на Tapatalk0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от valka Преглед на мнениеКой е по-добрия вариант ?0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЗависи какво искаш да постигнеш.GL420, G500
Коментар
-
Първоначално публикуван от valka Преглед на мнениеЛимита на двигатела преди да строши кутията
Изпратено от моят GT-I9060I с помощта на Tapatalk0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар