Някой знае ли някаква по евтина алтернатива на този или подобен контролер
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Контролер трасмисия 722.6
Свий
X
-
От: Контролер трасмисия 722.6
Не.
Но имай предвид че си има и минусите чудото на Оле.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Има оплаквания че не превключва когато трябва и се изпържва кутията.
Това си е до настройки и шофьор де
Не съм проверявал от преди няколко месеца цената ама последно пак излизаше по-евтино от слагане на ръчна кутия.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Хммм .... Цената е 800-840 евро. Не нам колко взимат за слагане на ръчна кутия ама все ми се струва,че не е толкова. Проблема е,че не искам ръчка,а това ми се струва скъпо....Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Сметни
- кутия
- лостове
- маховик
- съединител
- работен цилиндър
Това е ако не слагаш 6ст, там е с лагер помпа и само тя е къде 200 кинтари.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Какво ти е мнението като цяло - поведението на колата?Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнениеНастройвал съм два контролера на Оле, и не съм имал проблеми с автоматите.
Как седи въпроса с поръчката и доставката.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар